SHOWBIZ

Barátnője nélkül csak keresi a helyét az Exatlon Bajnoka

Napok teltek el Lilla kiesése óta, de az Exatlon Bajnokok csapatában még mindig érezni a hiányát. Főleg Jankának hiányzik a barátnője.
  • Szerző: Ripost

A múlt pénteki párbajról Lillának kellett távoznia vesztesként a Bajnokoktól, ami nem őt érintette a legrosszabbul. A kiesését követően a profi kajakos őszintén beszélt arról, hogy Tóth Jankával olyanokká váltak az Exatlonban, mint a testvérek, és nehéz lesz nekik egymás nélkül. Ezt látni is Jankán, aki elveszettnek tűnik Szendy Lilla nélkül. A párbajtőröző a -nak mesélt arról, hogy milyen számára az Exatlon új fejezete.

Tóth Janka exatlon

Tóth Jankának új barátokat kell találnia az Exatlonban (Fotó: TV2)

Mit éreztél, amikor Lilla kiesett? Gondoltad, hogy ennyire nehéz lesz nélküle?

Nagyon megérintett Lilla kiesése, hiszen nagyon közel kerültünk egymáshoz, szinte testvéri kapcsolat lett közöttünk. Nagyon rossz volt ez a pár nap, de jött a feltöltés, ami pozitívan hatott rám is, illetve a klikkeket is elkezdte feloldani. Hiányzik, mint barát, mint csapattárs, de ennek valamiért így kellett alakulnia.

Könnyen nyitsz mások felé vagy Lilla különleges ember volt számodra? Hogy érzed, sikerül a csapattársaiddal hasonló viszonyt kialakítani?

Szerencsére nagyon könnyen barátkozom, nyitott és kommunikatív vagyok, így nem jelent problémát, hogy közeledjek a többiek felé.

Mi adhat neked lelki biztonságot?

Egy család vagyunk, nem egy csapat, ez mindenképpen lelki biztonságot ad. Támaszkodhatunk és számíthatunk egymásra.

Ki az, akivel szerinted a csapatból közelebb tudtok kerülni egymáshoz?

Andrissal és Francival nagyon hasonló az értékrendünk és a sportból hozott hozzáállásunk is. Ők azok, akikre nagyon felnézek, tisztelem őket, mert ha kell, keményen beleállnak a negatívumokba is, és szembesítenek vele.

Virág András Exatlon

Virág Andris elmondta, ő miként látja Jankát Lilla kiesése után (Fotó: TV2)

Janka helyzetéről a csapattársa, Virág András is megszólalt.

Mit láttál Jankán Lilla kiesése után?

Jankát nagyon rosszul érintette Lilla kiesése, fájt neki, egyedül érezte magát, hiszen nagyon szoros viszony alakult ki közöttük. Ez egyrészről nagyon pozitív, de kicsit olyan érzete volt, mintha Lilla kisajátította volna Jankát. Ezt Janka szerintem észre sem vette, mert tényleg közel állt hozzá. Viszont nem feltétlenül tett neki rosszat, hogy Lilla távozott, mert a lányokhoz is jobban tud közeledni, és egy sokkal erősebb összhang alakulhat ki közöttük.

Franci szerint nem teljesen őszinte Janka Lilkóhoz való közeledése… Te erről mit gondolsz?

Úgy gondolom, hogy Lilla kiesése után Janka most nyit a lányok felé, és Lilkóban látta meg azt a lehetőséget, hogy jobban közeledjen. Ez szerintem egy természetes folyamat, ezen Francinak sem kellene fennakadnia, inkább kicsit türelmesebben kellene kezelnie ezt a helyzetet.

Két nővéred van, ez segít abban, hogy jobban megértsd a lányokat? Sok lány barátod van?

A nővéreim megtanítottak a női kommunikáció rejtelmeire, és egyébként is nyitottnak tartom magam, általában nagyon könnyen megértetem magam másokkal, lányokkal, fiúkkal egyaránt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?