SHOWBIZ

Ki lesz Palik László utódja az Exatlonban? Ők a legesélyesebbek

Palik László távozását hétfő délelőtt jelentette be a csatorna, a rajongók pedig már most azt találgatják, hogy ki veszi át a műsorvezető helyét.
  • Szerző: Ripost

Három évad és 303 epizód után búcsúzik az Exatlon Hungary stábjától Palik László, aki a TV2 sikerműsorában tért vissza a képernyőre 2019-ben. A műsorvezető távozása megrendítette a rajongókat, sokan el sem tudják képzelni nélküle az Exatlont, ám vannak, akik már azt találgatják, ki veheti át Palik helyét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Exatlon Hungary: A verseny egyre fokozódik

Fotó:TV2

Gelencsér Timi

Az Exatlon csinos riporterét már elkezdték faggatni a rajongók Palik távozásával kapcsolatban. Timi elárulta, őt is megdöbbentette a hír, sőt arra is válaszolt, hogy átvenné-e a műsor vezetését.

„Sok bennem a kérdőjel, és három év után el sem tudom képzelni, milyen lesz nélküle az Exatlon. Nem hiszem, hogy átvenném a helyét, mert a formátum szerint férfi műsorvezetője kell legyen az Exatlonnak” – ecsetelte Timi az Instagram-oldalán, ám a kommentelők egy részét nem izgatja a műsor formátuma: szerintük Timi lehetne a tökéletes műsorvezető az Exatlonban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tímea Gelencsér (@timella) által megosztott bejegyzés

Novák Zalán

Az Exatlon Hungary második évadának versenyzője már többször is bizonyította, hogy megállja a helyét a kamerák kereszttűzében: legutóbb a Totem műsorában láthatták a nézők. Nem csoda hát, hogy az ő neve is azonnal felmerült a rajongók körében.

„Szerintem Zalán veszi át Laci helyét. Jó lenne, illik a műsorhoz” – írta az egyik kommentelő, akinek bár a véleménye nem aratott osztatlan sikert, mégis sokan látnak esélyt rá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

novakzalan (@novakzalan) által megosztott bejegyzés

Varga Ferenc

Az exkommandóst szintén a Totem műsorában láthatták a nézők, mint a Farkasok csapatának vezetője. Múltja és tudása miatt a rajongók őt is esélyesnek tartják Palik László utódjának.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ferenc Varga (@feri_a_tulelo) által megosztott bejegyzés

Szujó Zoltán

A legtöbben egyértelműen Szujó Zoltánra tippelnek, és a kommentek alapján a nézők is neki örülnének a legjobban. Szujót egyébként hamarosan a Ninja Warrior műsorában is láthatjuk, ami hasonló karakterű műsor, mint az Exatlon.

„Szujó Zoli lesz, tuti. Neki van még egy olyan erős hangja mint a Paliknak” – írta az egyik kommentelő, akinek hozzászólását több százan lájkolták.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szujó Zoltán (@szujozoltan) által megosztott bejegyzés

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezek a legjobb ünnepi főételek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?