SHOWBIZ

Mi lesz így? Komoly sérülésekkel küzdenek az Exatlon versenyzői

Az Exatlon Hungary célegyenesbe érkezett, azonban a döntő szakasz előtt sokan sérülésekkel küzdenek. Vajon mi lesz velük?
  • Szerző: Ripost

Már kezdetét vette a végső visszaszámlálás, célegyenesbe érkezett az Exatlon! A Bajnokok és a Kihívók napról napra mindent megtesznek a győzelemért, azonban nincs könnyű dolguk, ugyanis többen is sérülésekkel küzdenek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bajnokoknál szinte egymás után dőltek ki a játékosok, ám a kékeknél is küzdenek sérülésekkel. Palik László ráadásul egy fontos bejelentéssel is készül péntek este: kiderül mi lesz Kocsis Lilkó és Somhegyi Krisztián sorsa.

Komoly sérülésekkel küzdenek az Exatlon versenyzői

Komoly sérülésekkel küzdenek az Exatlon versenyzői
Fotó: TV2

Ujvári Iza a térdével küzd

A héten Iza is lesérült, a térde annyira fájt, hogy alig tudott lábra állni. Így nem futhatott a Végjátékban sem.

„Több napja éreztem a térdemet, eddig úgy voltam vele, hogy tudok versenyezni, viszont reggel úgy keltem fel, hogy nem tudtam lábra állni”mondta Iza, akinek sorsáról az orvosok döntenek majd.

Fülöp Marcellnek a válla sérült meg

Bár a Bajnokokat sújtják a folyamatos sérülések, a Kihívók sem örülhetnek. A napokban Kőnig Anna küzdött a sérülésével, most pedig Fülöp Marcell vállát kell pihentetni.

„Mondanám, hogy nagyon jól van a vállam, de akkor hazudnék. Itt vagyok a célegyenesben. A mentalitásom vinne előre, de a testem nem bírja a tempót”fogalmazott Marci.

Kegyetlen bejelentés

Palik László a péntek esti adásban egy sokkoló bejelentéssel készül. Az Exatlon hivatalos oldalára kitett videó szerint végre eldől, mi lesz Kocsis Lilkó és Somhegyi Krisztián sorsa.

„Lilkó, Krisztián... Fájni fog, nagyon fog fájni” – mondta Palik László.

Szerinted, mi lesz a bejelentés?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Exatlon Hungary (@exatlonhungary) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?