SHOWBIZ

Dráma az Exatlonban, hazaküldték a Bajnokot

Szarka Ákos és Móricz Dániel küzdött meg a bennmaradásért. A párbaj mindvégig nagyon szoros volt, azonban az egyikük számára véget ért a verseny.
  • Szerző: Ripost

Szarka Ákos és Móricz Dániel csatája rengeteg izgalmat tartogatott a nézők számára. A két Bajnok mindent megtett a győzelemért, nagyon szoros volt a küzdelem, azonban Ákos számára véget ért a verseny.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szarka Ákos mindent megtett a győzelemért, de nem sikerült neki a bravúr

Szarka Ákos mindent megtett a győzelemért, de nem sikerült neki a bravúr
Fotó: TV2

„Március 31. volt az első dátum, ameddig itt akartam lenni. Ez nem köthető egyébként semmihez, csak lélektani határ volt számára. Azt éreztem az elmúlt két hétben, hogy nagyon összefolynak a napok, hiszen rengeteget versenyeztünk. Pontosan ezért fel sem tűnik egy esetleges mélyrepülés. Hiába éreztem, hogy egyre ügyesebb vagyok az ügyességi feladatokban, valamiért mégsem jöttek a pontok... Bár, hogy őszinte legyek, úgy gondoltam, hogy Daninak még rosszabb a statisztikája nálam” – fogalmazott Ákos, aki hozzátette: sosem gondolta volna, hogy ilyen érzelmeket vált ki belőle majd az Exatlon.

„Nem akartam senkihez sem közel kerülni a verseny folyamán, hiszen így sebezhetőbbek vagyunk. A korosztályból adódóan Francival sokszor tudtam mélyebbeket beszélgetni, megtaláltuk a közös hangot. De Andrisban is megláttam a potenciált” – mondta a Bajnok.

Mi lesz Franciskával?

A Bajnok nagyon szoros barátságot kötött Ákossal, nem csoda hát, hogy a versenyző távozása nagyon megviselte őt.

„Nagyon közel engedett magához, és megláttam egy olyan ragyogó oldalát... Főleg, amikor lesérültem. Ennyire aggódónak még sosem láttam. A párbajon pedig most olyan küzdőszellem volt benne, hogy egy igazi harcosnak tűnt a pályán. Persze a külső eddig is megvolt hozzá” – vallotta be Franciska, majd hozzátette: reméli, hogy Ákos nem kudarcként éli meg a kiesését, hiszen csodálatosan küzdött az utolsó másodpercig.

„Valójában még nem igazán fogtam fel, hogy Ákos nincs közöttünk. És nem is lesz. Nem nagyon tudtam belegondolni, milyenek lesznek az elkövetkezendő napok nélküle... Az biztos, hogy nagyon fog hiányozni” – árulta el Franci.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?