Létrehozva: 2020.11.01.

Exek csatájára számíthatunk a Sztárban Sztár döntőjében

Vasárnap az elődöntőhöz érkezik a Sztárban Sztár hetedik évada, ami egyben azt is jelenti, hogy november 9-én eldől, ki nyeri az ország házibuliját. Erre jelenleg négy versenyzőnek, Tóth Andinak, Szabó Ádámnak, Curtisnek és Vastag Csabának van esélye. Megkérdeztünk néhány már elbúcsúzott versenyzőt, szerintük ki lesz a befutó!

Soha nem látott izgalmakat hozott eddig a Sztárban Sztár hetedik évada, elég csak arra gondolni, hogy a koronavírus is átírta némileg a forgatókönyvet.

Fotó: Facebook

Pély Barna is lebetegedett, emiatt két hétig hiányzott a show-ból. A helyét egy adás erejéig az a Horváth Boldi vette át, aki végül ismét teljes értékű versenyzőként egészen a múlt heti adásig versenyben volt, és aki már a második visszatérésére készül most vasárnap. Akkor ugyanis az összes már kiesett versenyző visszatér, hogy immár tét nélkül bizonyítson és fokozza a hangulatot! Öten közülük csak a Ripost-nak árulták el, kit tartanak a legesélyesebbnek a végső győzelemre!

Pély Barna az elejétől kezdve Szabó Ádámnak drukkol

Fotó: Tv2

Az utoljára Ed Sheeran bőrébe bújó Pély Barna szerint Tóth Andi vagy Szabó Ádám lesz a befutó, igaz, ő az elejétől kezdve Ádámnak drukkol.

„Én személy szerint Ádámnak drukkolok az elejétől fogva. Nem lehet elmenni amellett a tény mellett, hogy mennyire jól énekel, és milyen muzikális. Én tőle biztos meghallgatnék egy másfél órás koncertet, és nem unatkoznék, majd a végén beordibálnám, hogy “Ez átjött!”. Az külön óriási élmény, hogy a műsor alatt nagyon összebarátkoztunk vele és Curtisszel is„ – mesélte Barna, aki már alig várja, hogy újra színpadra lépjen.

”Szeretem az egész műsort. A legjobb dolog benne a közösségi élmény. Ritkán van együtt az ember életében ennyi tehetséges művésszel. Ösztönösen elkezdünk egymástól kérdezgetni dolgokat, el is lesünk praktikákat, hogy ki hogyan énekel, vagy utánoz valamilyen hangszínt, vagy éppen hogyan mozog. Szerintem sokat hatottunk egymásra, és fejlődtünk lelkileg és szakmailag egyaránt.”

Péter Szabó Szilvia szerint Tóth Andi lesz a nyerő

Fotó: Bors

Bár a Sztárban Sztár történelmében még soha nem fordult elő, hogy egy nő lett volna a győztes, Péter Szabó Szilvia szerint Tóth Andinak erre minden esélye megvan!

”Szeretném kiemelni, hogy mind a négy elődöntős elképesztően jól teljesített és megérdemelnék a győzelmet. Nehezen emelnék ki valakit, de ha muszáj, akkor Tóth Andit mondanám. Alig várom egyébként, hogy vasárnap újra énekeljek a Sztárban Sztár színpadán„ – mondta lelkesen az énekesnő.

Horváth Boldi Szabó Ádámnak drukkol

Horváth Boldi
Fotó: tv2

Horváth Boldi a múlt héten távozott a műsorból, így gyakorlatilag pihenés nélkül készül a vasárnapi adásra. Bár szíve szerint szusszant volna egy kicsit, nagyon várja, hogy ismét elkápráztassa a nézőket.

”Nagyon fog hiányozni a műsor, elképesztően jó kapcsolat alakult ki mind a stábbal, mind pedig a versenyzőtársaimmal. Már belerázódtam, minden sokkal jobban megy, mint az első hetekben, így kevésbé vagyok feszült. Nehéz megtippelni a győztest, de nagyon remélem, hogy Ádám lesz az. Persze fontos hozzátenni, hogy mind a négyen nagyon megérdemelnék” – nyilatkozta Boldi.

Miss Mood szerint Ádám fog tarolni

Fotó: Bors

Miss Moodnak csak egy hét maradt ki a versenyből, ami épp arra volt elég, hogy egy kicsit pihenjen és újult erővel térjen vissza a Sztárban Sztárba.

”Most már csak arról kell szólnia a produkciómnak, hogy jól érezzük magunkat, tétje nincs. Ezt nem is bánom, mert egyre nehezebbnek érzem azt, hogy más előadó bőrébe bújjak, már nagyon hiányoznak a saját koncertjeim. Ha választanom kell, szerintem Szabó Ádám fogja megnyerni, de mindenki megérdemelné. Hozzáteszem, sokáig azt hittem, Horváth Boldi lesz a befutó„ – nevetett Miss Mood.

Molnár Tomi Tóth Andi és Szabó Ádám csatájára számít

Fotó: Tv2

Molnár Tomi igazi jutalomjátéknak tartja, hogy vasárnap visszatérhet a műsorba, úgy, hogy már nem kell izgulnia a pontok és a szavazatok miatt. A Jetlag énekese úgy véli, a fináléban az egykori szerelmespár, Tóth Andi és Szabó Ádám küzd majd a végső győzelemért.

„Biztos vagyok benne, hogy Andi és Ádám lesz a két finalista. Közülük Ádám nyer, ami eléggé megviseli majd Andit, én így látom” – elmélkedett Tomi.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

vg.hu

Széll Tamás helyett új séfet igazolt a Lidl

life.hu

Fény derült Katalin hercegné és Vilmos legnagyobb félelmére: retteg a hercegi pár

hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

mindmegette.hu

Citromos kölespuding: egy igazán különleges édesség

ripost.hu

Fülöp herceg az első pillanattól óva intette a királyságot Meghantől

ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

ripost.hu

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Vámos Erika eltűnt, most elárulta, mi történt vele

SHOWBIZ

El se hiszed, hogy néznek ki ma a Szívtipró gimi sztárjai - galéria

SHOWBIZ

Itt a vége: a Házasság első látásra Petrája lehúzta a gyűrűjét a vécén a házasságával együtt - videó

SHOWBIZ

Akkora pofonba szaladt bele a TV2 sztárja, hogy a fal adta a másikat