SHOWBIZ

Ez durva, a közösségi oldalakon fenyegetik Marcellinát

Az Emilio família úgy döntött, hogy egy baráti, halloween összejövetellel búcsúztatja az októbert. Azonban nem a jelmezek, hanem Marcellina története volt a legrémisztőbb.
  • Szerző: RIPOST

Az Emilio famíliánál bulizott Halloween éjszakáján Marcellina. Az énekesnő nagyon örült a meghívásnak, elmondása szerint ráfért már egy kis kikapcsolódás, hiszen nehéz napokon van túl. A családnak elmesélte, hogy az egyik őrült rajongója a közösségi oldalakon zaklatja és fenyegeti őt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sláger TV

„Az utóbbi időben a vállammal is probléma volt, de lelkileg is megviselt az elmúlt időszak. Egy rajongóm folyamatosan őrült fotókkal zaklat és fenyeget. A helyzet odáig fajult, hogy letiltottam minden közösségi platformon az illetőt, de azért van bennem némi félelem. Remélem, hogy elég lesz ennyi és örökre felhagy ezzel a magatartással” – mondta Marcellina, akinek történetét hallva Tinából is előtörtek a régi emlékek.

„Sajnos Mama is járt már hasonló cipőben, három évvel ezelőtt egy rajongója zaklatta. Egészen a házig merészkedett, többször volt, hogy autóból figyelte őt. Mama nem egyszer hívott fel minket, mikor hazaért, hogy menjünk oda, mert nem mer egyedül bemenni a házba” – fogalmazott Tina a Drága családom című műsorban.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsók titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?