SHOWBIZ

Ez igen, főszerepet kapott a Viszkis – Videó

Ambrus Attila a Zorall zenekar új klipjében kapott szerepet. Testhezálló feladatot bíztak rá!
  • Szerző: Ripost

Különleges szerepben próbálhatta ki magát a Viszkis! Ambrus Attila a Zorall zenekar legújabb klipjében tűnik fel, a dal címéből pedig egyértelmű, miért rá esett a zenészek választása. A banda a Jég Dupla Whisky-vel című slágert dolgozta fel, ám nem csak Ambrus debütált a csapatban, hanem a zenekar új énekese is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Zorall / YouTube

„Nagyon megtisztelő volt számomra, hogy a fiúk felkértek erre a feladatra. Nagyon hálás vagyok. A forgatás is jó hangulatban telt, egész éjszaka dolgoztunk. Egy üveg whisky is elfogyott. Pontosan emiatt nem én vezettem a motort a klipben” – mondta nevetve a -nak Ambrus, aki a jövőben is szívesen vállal hasonló szerepeket. Sőt, a zenekar is elismerte a munkáját.

„Nagyon kíváncsiak voltunk, milyen lesz a közös munka Attilával, de minden várakozásunkat felülmúlta. Szuper hangulat volt végig a forgatáson, az elképzeléseink szerint alakultak a dolgok. Attila is hamar beilleszkedett a csapatba. Másrészt pedig nekem is ez az első klipem a Zorallal. Most volt igazán lehetőségünk arra, hogy összekovácsolódjunk és lássuk, hogyan működünk együtt majd a színpadon. Én úgy gondolom, ez nagyon jól sikerült” – árulta el lapunknak a Zorall új énekese, Kori.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?