SHOWBIZ

Ez is eljött: Ellenfele ma kiütötte Berkit

Amolyan Dávid és Góliátféle heroikus küzdelem alakul ki A legbátrabb páros fináléjában és Berki legyőzőre akadt! Õk vitték el a 10 milliós fődíjat!
  • Szerző: Buster

Kedd este három páros vágott neki a döntő adás feladatainak, de közülük csak egy lehetett az, akik elhozták A legbátrabb páros címet és ezzel a 10 milliós fődíjat is. Bár rengetegen szorítottak a Weisz Fanni- Péter párosnak, akik hősiesen verekedték be magukat a végjátékba, de végül papírforma szerint alakult a játék menete. A Berkiék néztek szembe riválisukkal, a Laky Zsuzsi-Dietz Guszti párossal.

Elszántságban és erőben egyik oldalon sem volt hiány, de végül Berki emberére akadt az egykori ketrecharcossal szemben, aki a jelentős súly és izomtömeg különbség ellenére is legyőzte őt az erőfeladatban.

"Egyáltalán nem volt könnyű győzni. Krisztián tényleg küzdött és férfiasan helytállt, amivel kicsit meg is lepett. Végül a szívünk vitt minket győzelemre"

- mondta büszkén Dietz Guszti, aki egy meglepő felajánlást tett Berki Krisztiánnak, amiről a szerdán megjelenő %% napilapban olvashatsz.

És ezeket olvastad már?