SHOWBIZ

Ezt a nótát garantáltan te is dúdolni fogod – Rácz Gergő és Patocska Olivér közös dala

A rádiós rekordokat döntögető Rácz Gergő ezúttal ismét sokakat érintő témát érint új dalában, amit az OliverFromEarth zenekarral közösen alkottak meg.
  • Szerző: BDF

A Dal 2020 győztese idén már három mindent elsöprő slágert szállított, sőt a Monstantól című, Orsovai Renivel közös dalával nem csak Fonogram-, de Petőfi díjat kapott, hanem a track 20 héten át uralta a slágerlistákat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Oliverfromearth

A Neked én, nekem nem te egy párkapcsolati témát dolgoz fel, amelyet a dal szerzőjének, Patocska Olivérnek, az OliverFromEarth frontemberének 4 évig tartó kapcsolata ihletett.

„Rengeteg kárt okozott nekem ez az időszak, de sokat köszönhetek a lánynak, hiszen a jellemfejlődésem az évek során is ebből ered. Számtalan olyan szerzemény született, amit a kapcsolat inspirált: keserédes, depresszív és reményteli hangulatúak. Azonban a Neked én, nekem nem te az utolsó, amit neki címeztem. Egy korszak lezárása ez, és örülök, hogy Rácz Gergővel közreműködve mutathatjuk meg, hiszen olyan előadókkal igyekszünk dolgozni, akiknek tiszteljük a munkásságát” – mondta Patocska Olivér a szerzeményről.

A klipet Rácz Gergő rendezte, és ő alkotta meg a benne látható látványos trükköket. A szöveg témája pedig egy olyan videóra inspirálta a zenészt, amivel szinte minden férfi tud azonosulni. A képi anyag főszereplője a szerelmével való vita közben arról fantáziál, milyen jó lenne veszekedés helyett inkább a haverokkal lógni. De persze nem teszi meg, inkább megoldja a konfliktust.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?