SHOWBIZ

Ezt Ördög Nóra sem gondolta volna: újabb titkok derültek ki a férjéről!

Ördög Nóra a saját férjét faggatta szerelmi titkairól a kamerák kereszttüzében! Ma.debütál a TV2-n a Vigyázat, szülővel vagyok! címû mûsor, melyben népszerû hírességek a szüleikkel látogatnak el a stúdióba, hogy lerántsák a leplet vicces, időnként kínos gyerekkori és ifjúkori emlékeikről. A hétfői adásban Nánási Pál és édesapja is szerepel.
  • Szerző: Ripost

Sok szempontból érdekesnek ígérkezik a Vigyázat, szülővel vagyok! hétfő esti adása. Ördög Nóra a férjéről, Nánási Pálról tud meg olyan történeteket, amiket – bármennyire is meglepő –, eddig még ő sem hallott.

Vicces és arcpirító pillanatokból biztosan nem lesz hiány, Pali édesapja ugyanis meglehetősen készségesen mesélte el még a legkellemetlenebb családi történeteket is. 

Például kiderült, hogy félénk természete ellenére a fotós fiatalkorában igazi szoknyapecér volt. A stúdióban mindenkinek az arcára mosolyt csalt, amikor kiderült, hogy tizennyolc évesen például egyszerre járt egy ikerpár mindkét tagjával.

Az ikerpár nem egyszerre volt… Jó, lehet, néha összekevertem őket” – védekezett viccelődve Pali. „Habár az is előfordulhat, hogy mégis egyszerre voltam a két lánnyal, hiszen annyira egyformák voltak, hogy talán ők ejtettek át engem.” 

Ördög Nóra ezzel a történettel azonban nem engedte útjára férjét.

Hogy miket derített még ki a férjéről Nóra, elolvashatod a hétfői %% napilapban!

És ezeket olvastad már?