SHOWBIZ

Fájdalmas vallomás: Senki nem vette komolyan Győzike segélykiáltásait

Gáspár Győzővel folytatódik péntek este az Összezárva Hajdú Péterrel.
  • Szerző: BDF

Súlyos pánikbetegséggel küzd Gáspár Győző, aki mindennap gyógyszert szed, hogy ne legyenek rohamai. A showman péntek este a LifeTV-n futó Összezárva című műsorban Hajdú Péternek mondta el, hogy évente több alkalommal is beköltözik a zárt osztályra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Van egy barátom, úgy hívják: gyógyszer. Azóta jól vagyok„ - utalt pánikbetegségére Győzike. ”Most kértem a doktor úrtól megint időpontot a zárt osztályra. Minden évben kétszer-háromszor járok” – tette rögtön hozzá Győző, aki azt is elmondta, miért kezelteti magát.

Fotó: LifeTV

„Lelki szegény vagyok. Engem tönkretettek. Padlóra tettek. Megaláztak.”

Mindez annyira kikészítette Győzikét, hogy állítása szerint kétszer öngyilkosságot kísérelt meg. Az első alkalommal, 2011-ben a sofőrje sietett a segítségére, Szabi riasztotta a mentőket.

„Felkészültem az öngyilkosságra. Meg is csináltam. Beáék nem tudták. Én 2011-ben feladtam mindent. (...) Nem érdekelt, mi lesz Virággal, mi lesz Evelinnel. Semmi nem érdekelt. Az érdekelt, hogy minél előbb a Jóisten színe előtt legyek, és hogy mindenki békén hagyjon. Tudom, hogy nagyon csúnya, amit mondok” – fogalmazott a showman, akinél a pánikbetegség már 2010-ben jelentkezett, de segélykiáltásait senki nem vette komolyan. Kiröhögték és bolondnak nézték. Győző azt is elmondta, ma már más utat választana a hírnév helyett.

Fotó: LifeTV

„Ha vissza lehetne csinálni a produkciót, inkább lennék zöldséges, és dolgoznék apámnál.”

A teljes adást megnézheted péntek este 22 órakor a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában!

És ezeket olvastad már?