SHOWBIZ

Folytatódik Magyarország egyik legnépszerűbb műsora!

A Bezár a Bazár! sikere töretlen, így a nézői igényekhez igazodva június 24-től továbbra is a Majka és Tilla vezetésével készült game show-t láthatják a nézők a TV2 képernyőjén hétköznap esténként.
  • Szerző: sv

Elképesztően népszerű a TV2 Bezár a Bazár! című műsora, amely május után júniusban is a nézők kedvence lett. A műsor eddigi júniusi adásaival a teljes lakosság körében mind a 13-szor nyerni tudott az idősávjában az RTL Klubbal szemben (SHR% szerint, live adatok alapján), június 14-én a két rivális csatorna közti különbség ebben az idősávban elérte a 8,9 százalékpontot – a TV2 javára.

Júniusban a teljes lakosság körében a teljes napot nézve is tartja vezető helyét a TV2. A 24. héten a TV2 mindhárom vizsgált célcsoportban magasabb közönségarányt ért el, mint az RTL Klub. A teljes lakosság körében ez a kiemelt, esti idősávra is igaz. Csoport szinten is mindhárom fontos célcsoportban (18-49, 18-59, 4+), mindkét vizsgált idősávban megelőzte a TV2 Csoport az RTL Magyarország csatornáit.

A Bezár a Bazár! a 18-59 és a 18-49 éves korcsoportokban a 13 adásból 11-szer tudta legyőzni az RTL Klubot sugárzásának idősávjában. Itt is június 14-én született a legkiemelkedőbb eredmény: a 18-59 évesek körében a műsor közönségaránya 19,0% volt, míg a legnagyobb konkurens, az RTL Klub 10,3 százalékponttal alacsonyabb, mindössze 8,7%-os részesedést tudott elérni az idősávban.

A Bezár a bazár sikere megkérdőjelezhetetlen, éppen ezért a nézői igényekhez igazodva a TV2-n tovább folytatódik a műsor június 24-től a Tények után.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?