SHOWBIZ

Fontos üzenet, így buzdít az otthonmaradásra a Republic

A zenekar is csatlakozott a Petőfi Rádió kampányához.
  • Szerző: Ripost

A Petőfi Rádió a hazai médiumok közül elsők között ismerte fel, hogy a koronavírus-járvány terjedése kapcsán nagyon fontos felelőssége van abban, hogy a hallgatókat ösztönözze az otthon maradásra, a szabályok betartására és az odafigyelésre. A rádió elindította a Maradj otthon! kampányukat is, amihez több, mint 50 előadó csatlakozott, és közel 100 olyan alkotás született, melyekben a sztárok dalban buzdítanak az otthonmaradásra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

A hatalmas összefogást látva, a rádió úgy döntött, hogy a megszokott üzeneteket lecserélik, és az előadók üzeneteit játszák le a hallgatóknak. Emellett pedig minden óra végén egy-egy karanténdallal is meglepik a nagyérdeműt.

Többek között a Petőfi Rádión keresztül üzen: Ákos, a Fatal Error, Pápai Joci, a Tankcsapda, Zséda, az Anna and the Barbies, Rúzsa Magdi, Tóth Gabi, Wolf Kati és A Dal 2020 győztese Orsovai Reni és Rácz Gergő.

Fotó: Republic

A kezdeményezéshez a Republic is csatlakozott. A zenekar a Maradj Te Is Otthon Igen! című dallal szeretne üzenni az embereknek, mennyire fontos, hogy most betartsuk a szabályokat. Ám nem csak a dal különleges, a videó is ütősre sikerült.

A klipben többek között olyan sztárok tűntek fel, mint Wolf Kati, Harsányi Levente, Nagy Feró, Mező Misi, Király Viktor, Virág Anita és Pál Dénes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?