SHOWBIZ

„Nem szeretnék távozni” – Párbajozni kényszerül az újdonsült Kihívó

A Kihívók elveszítették a Végjátékot, így biztosan párbajoznak pénteken. Az egyik játékos, akinek rajthoz kell állnia, nem más, mint Fülöp Marcell.
  • Szerző: Ripost

Fülöp Marcell már biztosan rajthoz áll pénteken az Exatlon párbajában! Mivel a Kihívók csütörtökön elveszítették a végjátékot, így biztossá vált, hogy a hét utolsó versenynapján egyik csapattársuktól búcsúzni kényszerülnek, ám az még nem derült ki, ki lesz Marci ellenfele.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Kihívó lapunknak elárulta, nem örül, hogy rajthoz kell állnia, hiszen alig pár hete érkezett a játékba. Ráadásul a csapattársai is a szívéhez nőttek.

Fülöp Marcell nem akar a csapattársa ellen versenyezni

Fülöp Marcell nem akar a csapattársa ellen versenyezni
Fotó: TV2

„Próbálom összeszedni magam mentálisan, és minél nyugodtabban állni a rajthoz. Fura szituáció ez nekem, mivel ennyire kevés idő után egyből párbajozni kényszerülök, de igyekszem a legjobb formámat hozni, és minden tudásomat belerakni. Úgy jöttem az Exatlonba, hogy nem szeretnék pár hét után távozni, nem vagyok egy vesztes típus. Nagy érvágás lenne számomra, ha haza kellene mennem, így mindent megteszek majd azért, hogy ne így történjen” – kezdte lapunknak Fülöp Marcell, aki bevallotta azt is: nem szívesen áll rajthoz, ugyanis nem akar egyik csapattársa ellen sem futni. Ennek ellenére azt tartaná fairnek, ha hozzá hasonlóan, új játékossal küzdhetne meg a bennmaradásért.

„Legszívesebben senkivel sem párbajoznék, mert mindenki a szívemhez nőtt. Szerintem a higgadtság az én nagy erősségem. Olyan ez a játék, mint a póker, mindenkinél vannak lapok, de nem feltétlenül nyerő lapokkal lehet behúzni egy játszmát.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?