SHOWBIZ

Dráma a forgatáson, ezért fakadt sírva a TV2 sztárja

A Lipők család egyik tagja nehézségbe ütközött az első edzésen.
  • Szerző: RIPOST

Kiválasztották csapataikat a Fuss család, fuss! edzői! Tápai Szabina a Lőczi családot, Huszti Kata Bencsikéket, Bodó Imi Buchingeréket, Katus Attila pedig a Lipők családot készíti fel az emberpróbáló küzdelemre. Az edzők azonnal megtalálták a közös hangot a csapataikkal, azonban akadt olyan szituáció, amire még ők sem készültek fel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Amikor megláttuk a négy edzőt, én már akkor azt mondtam, hogy a Katus Attilát szeretném. Mindig is férfi edzőkkel szerettem dolgozni, szerintem ők azok, akik keményebben tudnak bánni az emberrel, erre pedig nekünk nagy szükségünk volt. Katus Attila volt az, aki már az elején odajött hozzánk, és mondott pár jó szót” – kezdte a -nak Ada, aki már az első edzésen nehézségbe ütközött. Katus Attila ugyanis egy bizalmi feladatot adott a családnak, ami kifogott az édesanyán, és nem tudta visszatartani a könnyeit sem.

„A fiaim álltak mögöttem, nekem pedig háttal, a kezükbe kellett dőlnöm. Nem mertem először megcsinálni, hátra léptem... Nem az volt a gond, hogy a fiaim álltak mögöttem, mert bárki állt volna ott, akkor is hátralépek. Egyszerűen nem szeretek segítséget kérni, szeretem magam megoldani a problémát” – árulta el Ada.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?