SHOWBIZ

Nehéz éjszakája volt a Fuss család, fuss! versenyzőinek

A családok komoly problémával néztek szembe már az első éjszakán.
  • Szerző: RIPOST

Hétfő este, Palik László vezetésével elstartolt a TV2 vadonatúj sport-reality műsora, a Fuss család, fuss! Már rögtön az első adás rengeteg izgalmat tartogatott a versenyzők és a nézők számára is, hiszen komoly tétje volt a küzdelemnek. A családok a lakhatásért harcoltak, és úgy tűnt, senki sem szeretett volna a katonai sátorban aludni. Ám a versenynapnak csak egy győztese lehetett, így végül a Lőczi család költözhetett be abba a luxus lakókocsiba, amiben korábban Angelina Jolie és Brad Pitt is lakott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Bár eleinte a családokat nem zavarta a kialakult helyzet, az éjszaka nem úgy sikerült, ahogy szerették volna. A sárga pólós Bencsik családból ugyanis kisebb álmatlanságot okozott a versenyzőknek Simi, horkolása miatt sokan fáradtan kezdtek neki a második napnak.

Folyamatosan Simit hallottam, egy ponton túl attól féltem, mikor fullad meg. Nem egyszer ébredtem fel, lehet, hogy legközelebb már párnát dobok hozzá, mert nagyon hangos volt” – mondta Simi nevelt lánya, Lili, akivel a többi család is egyetértett.

„A horkolásra felébredtem, Simi elég hangos volt...” – fogalmazott a lila csapatból Lambert.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?