SHOWBIZ

Balhé a forgatáson, Tápai Szabinát sértegette a TV2 sztárja

A Fuss család, fuss! versenyzője kicsit félreértette a helyzetet.
  • Szerző: Ripost

Egyre csak nő a feszültség a Fuss család, fuss! versenyében, ami folyamatos konfliktusokhoz vezet! Szerda este kiderült, hogy melyik az a két csapat, akiknek meg kell küzdeniük egymással, hogy elkerülhessék a pénteki párbajt. Tápai Szabina vezetésével Lőcziék, Gelencsér Timi irányítása alatt pedig a Szijj család áll rajthoz ma este, ám egy ártatlan kijelentés hatalmas vitát eredményez.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tápai Szabina, ahogy mindig, most is a pálya széléről lelkesíti a játékosait, azonban a Szijj család egyik versenyzője félreértette a szavait. Norbi a nemtetszésének többször hangot is adott, a dolog pedig odáig fajult, hogy elkezdte sértegetni az egykori kézilabdázót, miszerint a többi edzőhöz képest őt egyáltalán nem tartja sportolónak. A történtekről lapunk megkérdezte Szabinát, aki elmondta, mit gondol a kialakult helyzetről.

Fotó: Sulyok László

„Már a hét elején feltűnt, hogy a Szijj család a verseny közben mindenre figyel. Lacira, a bíróra, a többi csapat edzőjére, csak éppen arra nem, ami a dolguk lenne: a saját edzőjükre és a futamukra. Hamar kiderült, hogy könnyen meg lehet őket zavarni, úgyhogy részemről tudatos volt az egyfajta pszichikai hadviselés” – kezdte Szabina, aki a végletekig biztatta a csapatát, hogy elkerülhessék a pénteki párbajt, ám ezt ellenfelüknek sikerült félreérteniük.

„A pálya szélén kicsit erősebben fogalmaztam, és látványosabban gyúrtam fel a versenyre a fiaimat. Teszem hozzá, hogy az efféle ugratások a többiekkel mindennaposak a Fuss család, fuss! eleje óta, senki nem vette még sértésnek a másiktól, nem bántódott meg. Norbi, úgy tűnik, hogy ezt nehezen kezelte” – árulta el Lőcziék edzője, aki szerette volna tisztázni a konfliktust, sőt a kamerák előtt és azokon kívül többször is bocsánatot kért a játékostól. Ám ez nem vezetett célra.

„Én szerettem volna megbeszélni, hogy mi is a problémája, bocsánatot is kértem tőle, ha esetleg megbántottam, de ahelyett, hogy rendeztük volna a dolgot, az hangzott el, amit a nézők is láthatnak. Vannak emberek, akikkel nem lehet leállni vitatkozni, Norbi is ilyen, mert egy sértés volt a válasza” – mondta Szabina, aki ettől függetlenül nem haragszik a fiúra. Hogy pontosan mi vezetett a konfliktushoz és mi történt még Szabina és Norbi között, az a csütörtök esti adásból kiderül, ahogy az is, hogy a két család közül kinek kell párbajoznia pénteken.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?