SHOWBIZ

Egyelőre nem tud aludni Dominikán Gelencsér Tímea

Az Exatlon Hungary riporterének nehezére esik megszokni az időeltolódást, ennek ellenére nagyon élvezi a kinti életet.
címkék:
  • Szerző:

Tavaly versenyzőként, idén azonban már az Exatlon Hungary riportereként bizonyít Dominikán Gelencsér Tímea.

A TV2 sztárja vegyes érzelmekkel indult a hosszú útra. Nagyon várta már a december 27-én induló forgatást, ám lelkileg mégis megterhelő volt éppen karácsonykor elbúcsúznia a családjától.

Fotó: TV2

„Szenteste vacsora után elkezdtem bepakolni, közben pedig a Reszkessetek, betörők!-et néztük. Lelkileg nagyon nehéz volt, hogy a szeretteim mind karácsonyi hangulatban voltak, nekem viszont ott kell hagynom őket. Elköszöntem a két nővéremtől, a szüleimtől és a kiskutyámtól” – mondta el a -nak Timi, hozzátéve, hogy a kis kedvence annyira depressziós lesz a bőrönd látványától, hogy amint a gazdija elővette, teljesen elszomorodott.

Timi nővérei azonban vigyáznak rá, így könnyen átvészeli majd ezt az időszakot. A múlt évhez képest a TV2 sztárja sokkal tudatosabban válogatta össze a holmiját: míg tavaly versenyzőként nem igen ügyelt arra, mit visz magával, idén szinte napra pontosan megtervezte, melyik ruhát, kiegészítőt viseli majd a forgatások során.

Az egyetlen probléma az időeltolódással van: miután Dominikán öt órával kevesebb van, Timinek és a többieknek még nem sikerült átállniuk.

„Az első éjszaka hajnali ötkor ébredtem fel, bár az is közrejátszott, hogy óriási vihar tombolt. Szerintem beletelik néhány napba, míg megszokom az időeltolódást, de nem bánom, hogy keveset alszom. Rengeteg ismerőssel találkoztam azok közül, akiket tavaly megismertem, például a török stábból. Jó a társaság, így izgatott várakozással tekintek az elkövetkezendő hetek elé” – fogalmazott lelkesen Tímea, akit január 1-jétől viszontláthatnak a nézők az Exatlon Hungary vadonatúj évadában.

címkék:
És ezeket olvastad már?