SHOWBIZ

Hamarosan összeomlik Meghan? Teljesen kiakadt a hercegné

Nagy nyomás nehezedik most Meghanra, mégis csendben kell tûrnie a sok kritikát.
  • Szerző: Ripost

Meghan hercegné a kis Archie megszületése óta egyre kevésbé engedi rajongóinak, hogy betekintést nyerjenek magánéletébe. Azzal, hogy nem követi a királyi család szokásait, sokakat kiakaszt, de állítólag Meghan is közel áll az összeomláshoz.Bár a hercegné általában nem foglalkozik a pletykákkal, II. Erzsébet királynő korábbi szóvivőjének, Dickie Arbiternek a lánya szerint már nem tudja sokáig tartani magát.

„Jelenleg még bírja a dolgot, de ez elképesztően nehéz lehet neki. Hagynunk kell Meghant kivirágozni, és hogy végezze a munkáját a királyi családban, és talán vissza kellene fognunk a kritizálásból” – mondta Victoria Arbiter, aki attól tart, hogy ha nem változik a helyzet, Meghan hamarosan összeomlik.

A nő szerint Meghan helyzete azért is bonyolult, mert színésznőként ha kritizálták, bármikor ellent mondhatott az újságíróknak. Hercegnéként viszont a "ne panaszkodj és ne magyarázkodj" elvet kell követnie, és csendben tűrnie, ha bármi rosszat mondanak róla - írja az Express. Ez pedig nem csoda, hogy kikészíti Meghant.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?