SHOWBIZ

Hatalmas bejelentés, világsztárokkal erősít a VeszprémFest

A szervezők három nagy fellépőt jelentettek be, februárban pedig lehull a lepel a negyedikről is.
  • Szerző: sv

Jövő nyáron már 16. alkalommal rendezik meg a VeszprémFest-et. A szervezők most lerántották a leplet a legnagyobb előadókról, akik négy napon keresztül szórakoztatják majd a közönséget.A fesztivál első napján egy holland énekesnő, Caro Emerald lép színpadra, aki különleges programot ígér a magyaroknak. A 36 éves művésznő visszanyúl első lemeze világához, a ballroom jazz, a tangó és a 90-es évek groovin' jazz izgalmas keverékéhez.

A második napot egyelőre titok övezi még, de rögtön utána igazi reggae klasszikus, a UB40 featuring Ali & Astro ad koncertet. Az alapítótagok, Ali Campbell és Astro a világ egyik legsikeresebb, jelenleg is működő reggae formációjának vezetőiként pályafutásuk és zenekaruk 40. évfordulóját ünneplik turnéjukon.

A legnagyobb név a fesztivál utolsó napján érkezik, Katie Melua 2014-ben már járt hazánkban, akkor is egy felejthetetlen estét köszönhetett neki a közönség. Az énekesnő egyike Nagy-Britannia legnagyobb lemezsikereket elérő előadóinak, több mint 12 millió eladott albummal, 1 millió koncertlátogatóval.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?