SHOWBIZ

Hatalmas csalódás: két világsztár is lemondta a Sziget koncertjét

A Sziget Fesztiválon léptek volna fel, de az utolsó pillanatban lemondták a szereplést. A szervezők pedig igyekeznek más hírességekkel kárpótolni a fesztiválozókat.
  • Szerző: Ripost

A szervezők a fesztivál Facebook-oldalán jelentették be, hogy Rita Ora énekesnő és a Clean Bandit zenekar is lemondta a fellépését:

"Nagyon szomorúak és egyben csalódottak is vagyunk, ugyanis a Clean Bandit és Rita Ora is lemondta Szigetes fellépését. Minden tőlünk telhetőt megtettünk az utolsó pillanatig a tárgyalások során, de sajnos a hónapokkal lekötött érvényes megállapodásunk ellenére mindketten lemondták fellépésüket. De aggodalomra nincs ok, minden erőnkkel rajta vagyunk hogy a Macklemore & Ryan Lewis előtti két sávban méltó előadókat hozzunk el nektek. Csalódottak vagyunk, de 100%-ig biztosak abban, hogy egy fantasztikus szombatunk lesz a Szigeten!"

A rajongók egyelőre értetlenül állnak a dolog előtt, de rengeteg javaslat érkezett a bejegyzés alá arról, hogy milyen előadókkal lehetne pótolni a két sztárt. Az idei Sziget Fesztivál augusztus 9-én kezdődik, és fellép például Pink is.

Ezt idén nem hallhatjuk élőben:

De erre a slágerre is hiába várunk majd:

 

És ezeket olvastad már?