SHOWBIZ

Hatalmas siker: Fenyő Miklóssal lépett színpadra Szandi lánya

Az énekesnő elképesztően büszke a lányára.
  • Szerző: Ripost

A hétvégén rendezték meg Fenyő Miklós koncertjét a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, ahol Szandi lánya, Blanka is fellépett. A történelem megismételte önmagát, ugyanis Fenyő volt az, aki több mint húsz évvel ezelőtt felfedezte Szandit és egyengette a karrierjét, most pedig Blanka mutathatta meg a tehetségét a közönségnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A koncertre természetesen kilátogatott az énekesnő is, aki mérhetetlenül büszke a gyermekére.

„Röpülni tudnék a boldogságtól és a büszkeségtől! Varázslatos volt a szombat este, és egyben rendkívül izgalmas. Amikor a Fenyő koncerten Blanka a Margitszigeti Szabadtéri Színház színpadára lépett, a szívem úgy kalapált, mint talán még soha. Hiszen ez a szereplés most egészen más volt... Az érzés, amikor két szóló dal után Miklós bátyámmal énekel az én kis madárkám, és ő ugyanazzal a szeretettel néz rá, mint ahogyan rám nézett 30 éve, leírhatatlan” – fogalmazott a közösségi oldalán Szandi, akinek lánya is üzent a rajongóinak.

„Mérhetetlenül hálás vagyok, hogy lehetőséget kaptam, hogy énekelhessek ezen a koncerten, ami nem csak azért volt óriási dolog számomra, mert közel háromezer ember előtt zenéltünk, hanem mert életemben először léptem fel egyedül, na és persze az édesanyám nélkül. Nagyon új terep volt ez számomra, de ennek ellenére élveztem minden pillanatát” – írta Blanka.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?