SHOWBIZ

Közös dallal rukkolt elő Hevesi Tamás és Patocska Olivér

A két énekes egyesítette az erejét, és az Ébresztő című számban mutatták meg, hogy minden generációt meg tudnak szólítani.

Vadonatúj dallal tért vissza a köztudatba Hevesi Tamás és a Mintaapák dalszerzője, Patocska Olivér! A két énekes a Művészválogatottban ismerte meg egymást évekkel ezelőtt, ennek a gyümölcse az Ébresztő című dal, ami csütörtök este debütált a Petőfi Rádióban.

Fotó: MTVA

„Mindketten szenvedélyesen szeretünk focizni, ennek köszönhetően lettünk jóban egymással. Alkotótársammal, Barabás Dáviddal nagyon tiszteljük az ő munkásságát, ezért megtiszteltetésnek vettem, amikor beleegyezett, hogy írjunk neki egy dalt” - mondta el a -nak Patocska Olivér, aki egy mindenki számára ismerős sort is beleírt az új dalba: Hevesi Tamás régi slágerét, az Ezt egy életen át kell játszani refrénjét gondolta újra.

„Ez a sor egy bájos visszakacsintás a zenei munkásságomra. Akik ismerték ezt a dalt, azoknak most ez jó nosztalgia, a fiatalabb generáció pedig ezáltal megismerheti a régebbi slágeremet. Tetszik, ahogyan Olivérék megírták az új számot, nagyon tehetségesnek tartom őket. Bízom benne, hogy a közönség tetszését is elnyeri a közös produkciónk” – fogalmazott a -nak Hevesi Tamás.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?