SHOWBIZ

Hihetetlen, mit művelt Bereczki Zoltán: Mindenkit palira vett a színész

A színész minden eszközt bevetett, hogy még véletlenül se bukjon le!
  • Szerző: BDF

A TV2 stúdiójában és a tévékészülékek előtt ülőknek is leesett az álluk, amikor vasárnap este a Nicsak, ki vagyok? utolsó leleplezéseként Bereczki Zoltán bújt elő a Gladiátor maszkból.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bereczki Zoltán
Fotó: Móricz István / Bors

A show alatt igazából a két sztárcsapat tagjai sem jutottak dűlőre azt a kérdést illetően, hogy nő vagy férfi öltötte-e magára a jelmezt. Végül a magassága miatt inkább az erősebbik nemre szavaztak, viszont a nőies, magas énekhangját nem igazán sikerült hova tenniük, ráadásul a jelmezbe bújt sztár színpadi mozgása is teljesen összezavarta őket. Végül Lakatos Márkra, vagy ahogyan Kajdi Csaba nevezte, Manyira, és Vásáry Andréra tippeltek a sztárcsapatok. De, mint kiderült, rosszul!

A megtudta, hogy Bereczki Zoltán minden praktikát bevetett, hogy palira vegye a körülötte lévőket. A műsor házigazdájának, Till Attilának például Lakatos Márk hangján köszönt a kulisszák mögött. Kitalálta, hogy nőiesen mozog majd a színpadon, ezt pedig hónapokig gyakorolta, hogy tökéletesítse, és még női parfümmel is befújta magát az este előtt, hogy ezzel is félrevezessen mindenkit. Bár a színész nagyon jól érezte magát, és örült is, hogy bejött a terve, azonban a műsor végén azért nevetve elnézést kért a stábtagoktól, akik percekig nem tértek magukhoz a leleplezés után. Vasárnap este a színészen kívül Csollány Szilveszterről és Köllő Babettről került le a maszk.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Rögtön puha mézeskalács
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?