SHOWBIZ

Hoppá: Ezért száll ki Lilu a ValóVilágból! Már keresik az utódját!

A csinos mûsorvezető úgy döntött, nem vállalja a valóságshow legújabb szériáját. Az RTL Klub máris keresi az új befutót!
  • Szerző: Doris

Komoly döntést hozott Lilu! Annak ellenére, hogy neve már szinte összeforrt az RTL Klubon futó ValóVilággal, a reality legújabb szériájának műsorvezetését már nem vállalta.

Távozásáról egy neve elhallgatását kérő bennfentes nyilatkozott a Blikknek. Az illető elárulta, a döntésnek kizárólag szakmai okai vannak.

"Lilu a Keresem a családom miatt annyit utazik, főleg külföldre, hogy nem tudna vezetni egy napi műsort, ezért döntött úgy, hogy nemet mond a felkérésre. A rokonokat felkutató műsor egyébként is nagyon a szívügye lett, nem szeretné, ha egy másik feladat annak a kárára menne."

- mondta a 40 évesen is elképesztően dögös tévés ismerőse.

A csatornának így új műsorvezető után kell néznie. A Blikk informátora szerint a vezetőség máris tudja, kit látnának szívesen Istenes Bence mellett a valóságshow 8. szériájában.

Az első, akinek a neve felvetődik, Nádai Anikó, de szóba került Szabó Zsófi is mint Lilu utódja

- árulta el a bennfentes, aki szerint mindkettőjüknek komoly esélye van.

Nádai Anikó mellett szól például, hogy ő maga is a valóságshow felfedezettje, ráadásul az ötödik évadban már ő vezette a reality háttérműsorát.

Vajon Lilu kit választana?

 

És ezeket olvastad már?