SHOWBIZ

Hoppá, így koptatta le a pasikat Demcsák Zsuzsa

Sokan csak a hírneve miatt környékezték meg, Zsuzsa pedig ezeket a férfiakat lebuktatta.
  • Szerző: Ripost

Demcsák Zsuzsa tudja, hogyan koptassa le azokat a férfiakat, akik csak a hírneve miatt környékezik meg! A műsorvezető a Life TV-n hétfőn délután öt órakor debütáló Bréking! című műsorban nosztalgiázott egy kicsit, ahol elmesélte, hogyan tesztelte az udvarlóit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Life TV

„Volt egy fiatalember, aki nagyon vehemensen udvarolt nekem. Megmondom őszintén, egy kicsit imponált is, mert értelmes volt, nálam pedig ez egy elég komoly kritérium. Sokáig teszteltem őt, húztam a találkozást, de végül eljött az a pont is, hogy randizzunk” – kezdte Zsuzsa, aki pillanatok alatt elvette a kedvét az udvarlójának a találkozástól. A csinos műsorvezető ugyanis azzal próbálta megviccelni a férfit, hogy hat lábujja van.

„Telefonon beszéltük meg a részleteket, és mondta, hogy a randi után majd menjünk fel hozzá, igyunk meg valamit... Rávágtam, hogy én nagyon félek az intim helyzetektől, mert van egy óriás titkom: hat lábujjam van. Azt hittem nevetni fog, de ő teljesen elsápadt és mondta, hogy inkább tegyük át ezt a randit. Később visszahívott, és elmagyarázta, hogy ő így nem tudna elfogadni. Nem hittem a fülemnek...” – folytatta a meghökkentő sztorit Zsuzsa, aki műsorvezetőtársával, Berki Krisztiánnal rengeteg izgalmas témát feszeget még hétfő este a Bréking! első epizódjában.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?