SHOWBIZ

Hoppá, visszavonul Rácz Gergő?

A Dal 2020 nyertes felvételének énekes-dalszerzője új videójában arról énekel, hogy mindent itt hagy és vissza se néz. Befejezi a zenélést?
  • Szerző: Ripost

Új klippel jelentkezett Rácz Gergő! A dal címe és a refrén szövege alapján első körben a rajongók kicsit megijedtek, hogy karrierváltáson gondolkodik a zenész, erről azonban szerencsére nincs szó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: YouTube

Az életemben sok mindent megéltem már, történtek olyan dolgok, amik nyomot hagytak és jobban érzem magam attól, ha ezeket kiírhatom magamból. A Mostantól után a Mindent itt hagyok is személyes ihletésű. Ezúttal olyan korszakokat és olyan negatív embereket idéztem meg, akik megpróbáltak lehúzni, akikkel hiába is próbáltam jó irányba terelni a dolgokat, végül inkább hátba szúrtak. Rájöttem, hogy nem szabad arra pazarolni az életünket, hogy másoknak akarunk megfelelni, olyan emberekkel kell körülvenni magunkat, akikkel pozitív irányba befolyásoljuk egymás életét és előre tudunk tekinteni a kesergés és az irigység helyett, barátságban, szeretetben” – mesél a dal hátteréről Gergő.

Az énekes úgy érzi, a rajongói is közelebb kerülhetnek hozzá azáltal, hogy őszinte témákat érintve többet mutat magából. Esze ágában sincs visszavonulni, jelenleg is több dalon dolgozik: még ebben a hónapban újabb klipet forgat és készül október végi önálló, budapesti koncertjére.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?