SHOWBIZ

Hosszú évek után tévében szerepel a rég nem látott magyar énekesnő

A Csillag Születikben szerepelt, Istenes Bence barátnője volt, most pedig gyerekekkel foglalkozik.
  • Szerző: Ripost

Hosszú évek után újra a képernyőn láthatják a nézők Kovácsovics Fruzsinát!

A Csillag Születikből megismert énekesnő ráadásul testhezálló szerepben tér vissza, a Kicsi Óriások egyik csapatkapitányaként fogja támogatni a tehetségkutatóba jelentkező gyerekeket.

"Óvodapedagógusként arra törekszem, hogy egyszerre legyek a gyerekek barátja, ugyanakkor következetes pedagógus is tudjak maradni. Ezt az elmúlt években a munkám során sikerült elsajátítanom, ezért úgy gondolom, a Kicsi Óriásokban sem lesz ez másként" - árulta el a %%-nak Fruzsina, aki hétköznapokon óvónőként dolgozik, hétvégén pedig koncertezik.

Bár a céltalan szereplést nem szereti, a minőségi munkákra szívesen igent mond, ezért amikor megkeresték az RTL Klubtól, Fruzsina nem habozott.

"Nem volt kérdés, hogy elvállaljam, ez testhezálló feladat számomra. Mivel én is szerepeltem tehetségkutatóban, a saját tapasztalataim alapján tudok segíteni majd a gyerekeknek."

A fiatal énekesnő zenei profilja az évek során alaposan megváltozott, hiszen manapság már szinte csakis gyermekdalokat ír, így a rajongótábora nagy része is lecserélődött.

"Nem tervezem, hogy visszatérjek a felnőtt dalokhoz, legalábbis egyelőre. Jelenleg úgy érzem, a gyerekdalokban tudok kiteljesedni, ez tesz boldoggá. A celebvilággal ugyanaz a helyzet, az nem az én utam. Imádok szerepelni, szeretem a színpadot és a tévét, de már nem szívesen árulnék el magamról személyes titkokat.

Azt elmondhatom, hogy jelen pillanatban igyekszem megtalálni azt a férfit, akivel leélhetem az életemet és idővel családot alapíthatok.

Fruzsina tudatosan nem nyilatkozik a magánéletéről, ez pedig a jövőben sem fog változni. Azt viszont elárulta, hogy a Kicsi Óriásokhoz hasonló műsorban más alkalmakkor is szívesen szerepelne.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?