SHOWBIZ

Ilyen gyűlölethullámot még nem látott az X-Faktor

Az idei X-Faktor rekordokat döntöget. Nem csak, hogy a legfiatalabb átlagéletkorú zsûrivel indul, de alighanem leggyûlöltebbel is.
  • Szerző: Buster

Amióta kiderült, hogy a már kipróbált Tóth Gabi mellé ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci érkezik majd az X-Faktor mentori székeibe, felháborodás-hullám indult útjára minden fórumon, ahol csak megszólalhatnak az RTL Klub tehetségkutatójának rajongói. Jó magyar szokás szerint mindenki osztja az észt, viszont vitának nyoma sincs, mivel mindenki egy követ fúj. Egyszerűen látni sem bírják ezt a négyest.  Már ott tartunk, hogy Tóth Gabit sem szeretik, pedig ő már bizonyított mentorként. A legújabb adag mocskolódásra maga ByeAlex hívta fel a figyelmet közösségi oldalán. Közben hangsúlyozta, hogy a műsor akkor is jó lesz, ha az ítészcsapatot gyűlölik.

Mi is hiába kerestünk, egyetlen pozitív komment sem érkezett a hír alá, melyben a csatorna közölte, idén arról is a nézők döntenek, melyik mentor, melyik kategóriát vegye szárnyai alá.

Az egész verseny elvesztette értékét és értelmét azzal, hogy ilyen zsűritagokat tettek.

Azelőtt komoly múlttal és szaktudással rendelkező emberek voltak, ez most csak egy komédia, csalódtam az RTL-ben. „

Gáspár Lacinak szavát se lehet érteni, úgy hadar, Puskás Petire 10 fillért nem bíznék rá, nemhogy egy mentoráltat.  Tóth Gabi kőkemény rocker csaj volt, de most már csak arra emlékszem, hogy sírdogál mentorként, ha rábízunk mentoráltat, azzal összebútorozik.  

Végül Alex... hát azt se tudom, kicsoda, volt egy dög unalmas száma az igaz, de azon kívül... Elég szánalmas programnak néz ki, nem fog nézettségi rekordot dönteni, az borítékolható.”

Nem hiszem el, hogy ennyi pénzért nem vállalták volna idősebb, tapasztaltabb emberek. Alexre nem bíznék senkit, még neki is mentorra lenne szüksége.

Nos, ilyen és ezeknél jóval durvább hozzászólások érkeztek a hírre. Persze ez esetben kár a szóért, hiszen a sok lúd biztosan nem győz disznót, és a mentorok maradnak a helyükön…

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?