SHOWBIZ

Ilyen még sosem volt: elképesztő izgalmak várnak a Jóban Rosszban nézőire!

Izgalmas és aktuális történettel folytatódik a Super TV2 napi sorozata. A Csillagvirág Klinika orvosai felveszik a harcot a koronavírus ellen.
  • Szerző: ripost

Június 12-től minden eddiginél izgalmasabb fordulatok várhatók Csillagkúton. Keller Márk polgármester kénytelen lezárni a város határait a koronavírus miatt, egyes lakók azonban a városon kívül rekednek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Csillagvirág Klinika orvosai Pongrácz Péter vezetésével felveszik a harcot a világszerte sok áldozattal járó vírussal szemben, de a folyamatos stressz, szeretteik távolléte és a karantén minden szereplő életét gyökeresen felforgatja. A veszteségek mellett új, váratlan barátságok és szerelmek is szövődnek.

Fotó: TV2

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elmondta: egyértelmű volt, hogy Magyarország egyetlen kórházsorozatának reflektálnia kell a koronavírus megjelenésére. Óriási köszönet illeti a tartalomfejlesztőket, akik azonnal reagáltak a válsághelyzetre, és így egy rövid szünet után folytatni tudta a stáb a munkát. Kifejezetten ügyeltek az alkotók arra, hogy azokat a színészeket is bevonják az új történetszálba, akik családi okokból nem tudták vállalni a tényleges forgatást. Ők Csillagkúton kívül rekednek, és videotelefonon tartják a kapcsolatot a családtagjaikkal.

A történet központi szereplője Steiner doktornő lesz, akit 14 éve Végh Judit alakít. Elmondta: nemcsak orvosként, hanem magánemberként is izgalmak várnak a karakterére. Ugyanis a vírus őt is elszakítja a családjától, így Marton Róbert és a kislányuk csak videotelefonon tudják tartani a kapcsolatot, ahogy az elmúlt hónapokban sok család is hasonló élményeket élt át. Neki ugyanakkor orvosként is helyt kell állnia a klinikán, és nem is sejti, mennyire...

És ezeket olvastad már?