SHOWBIZ

Itt a válasz: Jolly kioktatta a Kossuth-díjas legendát

Miután Bangó Margit kedvesen kérte, hogy javítsa ki a hibát, Jolly kikérte magának az üzenetet.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a beszámolt, Jolly Facebook-bejegyzéséhez írt kommentet Bangó Margit, amiben kérte az énekest, ha már az ő dalát használta fel, legalább a címet ne változtassa meg.

Fotó: Sulyok László / Ripost

Jolly erre nem sokkal később reagált is. Válaszában kifejtette, hogy fogalma sem volt, hogy Bangó Margit a jogdíjas dal szerzője és eredeti előadója, mivel ő egy másik énekestől hallotta a számot.

Miután kiderült, hogy nem is nézett utána, ki a szerzője a dalnak, amit ő feldolgozott, kissé kioktató hangnemben azt írja a Kossuth-díjas művésznőnek, hogy nem a nyilvánosság előtt kellett volna felhívnia a figyelmét arra, hogy a dal eredetileg az övé. Leginkább az fájt Jollynak, hogy Bangó Margit rajongói őt szidják.

„Ha ilyen probléma merül fel, szerintem ezt meg tudjuk beszélni személyesen is, vagy tudunk írni egymásnak privátban, szerintem ezt nem nyilvánosan kellene megtenni! Ráadásul az ön posztja alatt engem szidalmaznak, sértegetnek alpári módban, amit nem szabadna hagynia, mert ez az ön munkásságára sem vet véleményem szerint jó fényt, nem méltó egy Kossuth-díjas előadóművész nevéhez! Szeretném, ha ezt nem a nyilvánosság előtt vitatnánk meg! Legyen szíves törölje azokat a kommenteket, melyben becsületsértő szavakkal illetnek engem, szerintem nem szolgáltam rá” – írta Jolly.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?