SHOWBIZ

Jáksó 20 évet várt a reggeli rádióra

Mindennap 4.30-kor kel, és bár egyelőre elég kaotikus az élete, mégis rég volt ennyire kiegyensúlyozott Jáksó László. A népszerű rádiós január 7-én ült be a Sláger FM műsorvezetői székébe.
  • Szerző: Ripost

Noha pánikszerűen bújik ágyba este 9-kor, és két erős feketével is nehezen indul a reggele, mégis úgy érzi, hogy jobb helyen nem is lehetne.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Jáksó László a Sláger FM szerkesztőségében fogadta a Borsot és mesélt az új munkájáról, amire már oly régóta vágyott.

„Már nem a pofavágós fickó vagyok, aki állandóan csak a saját hangját szeretné hallatni. Mostanra teljesen kibékülök azzal is, ha csak bemondom, hogy mennyi az idő, feltéve, ha mindenki jól érzi magát, és a hallgatókat is ki tudjuk szolgálni. A Sláger Reggel másról szól, és már én sem pontosan az a kövér gyerek vagyok, aki régen” – kezdte a lapnak a népszerű rádiós, aki a szíve mélyén mindig is reggeli műsort szeretett volna vezetni, ám az elmúlt húsz évben erre nem sok sansza volt.

„Egészen egyszerűen nem kaptam erre lehetőséget. Nem hívtak reggeli műsorba, mert azt mondták, hogy én az esti órákban működöm inkább. Pedig ha őszinte akarok lenni, akkor valahol a lelkem mélyén mindig ezt szerettem volna csinálni. A hajnali kelés persze sohasem vonzott, de az, hogy én indítsam az emberek napját, annál inkább” – magyarázta Jáksó, akinek érkezésével a csatorna struktúrája is megváltozott, és már nem a megszokott, jól bevált, ám annál elavultabb formátumot követik.

„Tematikus műsorokat csinálunk, sok-sok vendéggel. Olyanok vagyunk, mint egy nagy zajos család, akiknél szabad a bejárás, és mindig balhé van. Az első napomon például ötven beszélgetőpartnerem volt, úgyhogy egy kicsit túl is vállaltam magamat, de én kifejezetten szeretem, ha rémült szaladgálás van. Ha egyszer nem lesz zűrzavar, ígérem, abba is hagyom.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?