SHOWBIZ

James Bond-filmek egész áprilisban a Mozi+-on és a Moziverzumon

Az április elejére tervezett legújabb James Bond-mozifilm, a Nincs idő meghalni premierje ugyan csúszik néhány hónapot, de ettől nem maradnak kedvencük nélkül a 007-es ügynök rajongói.
címkék:
  • Szerző: ripost

A TV2 Csoporthoz tartozó Mozi+ és Moziverzum filmcsatornákon áprilisban az eddig bemutatott összes James Bond-film képernyőre kerül, amelyekből mindenki kedvére válogathat otthon. Ha pedig még ez sem lenne elég, a Mozi+ április 6 és 20 között ráadásként kódolatlan hetekkel várja a MinDig TV nézőit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Mozi+-on április 4-én, az 1995-ben bemutatott Aranyszem nyitja a sort Pierce Brosnannel, amely a tizenhetedik James Bond-film, és ebben mutatkozik be először 007-es ügynökként az ír-amerikai színész-producer.

Ezt követően, április 5-én és 11-én szintén Pierce Brosnan főszereplésével jönnek A holnap markában és A világ nem elég című mozik.

Fotó: TV2

Majd Daniel Craiggel látható lesz – hogy addig is nosztalgiázzunk kicsit, míg a színész a várva várt, legújabb produkcióban is akcióba lendül – például április 19-én A Quantum csendje, április 25-én a Skyfall – melynek 2012-es bemutatója egybeesett az első Bond-film, a Dr. No bemutatójának ötvenéves jubileumával – és április 26-án a 007 Spectre: A Fantom visszatér is. Daniel Craig eddig négy alkalommal játszotta a brit kémet, az új film lesz az ötödik.

A filmek mellett pedig dupla öröm, hogy a Mozi+ április 6 és 20 között kódolatlan hetekkel várja a MinDig TV nézőit.

A Moziverzumon, a TV2 Csoport prémium filmcsatornáján április 6-án a Dr. Nóval kezdődik az egész hónapon át tartó mozizás. A Dr. No, melynek főszerepében Sean Connery látható, 1962-ben készült a James Bond-sorozat legelső részeként. Sean Connery-nek ezzel nagy fordulatot vett az élete, több neves kollégája közül választották ki a karakter megformálására. Szintén az Oscar-díjas skót színésszel jön április 7-én és 27-én az Oroszországból szeretettel és a Soha ne mondd, hogy soha. Utóbbi a legismertebb nem hivatalos James Bond film. Roger Moore filmjei közül is válogathatnak a nézők, április 17-én kerül képernyőre például az Élni és halni hagyni – ebben alakította először a titkos ügynököt a színész –, majd április 20-án érkezik Az aranypisztolyos férfi. Érdekesség, hogy az utóbbi film egyik jelenetét a dél-thaiföldi Ko Khao Phing Kan nevű szigeten forgatták, amely a film után népszerű turistacélpont lett, sokszor emlegetik azóta James Bond-szigetként. Roger Moore összesen hét alkalommal formálta meg a legendás figurát, utolsó Bond-filmjét, a Halálvágtát április 28-án láthatják majd a Moziverzum nézői.

Egész áprilisban James Bond-filmek a Mozi+ és a Moziverzum műsorán!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?