SHOWBIZ

Itt a vége! Könnyek között mondta ki az utolsó szót a Jóban Rosszban színésznője

A fiatal színésznő életét 5 évvel ezelőtt teljesen megváltoztatta, hogy őt választották ki a Jóban Rosszban egyik népszerű karakterének megformálására. Az utolsó forgatási napról mesélt.
  • Szerző: Buster

2005-ben hangzott el először Csillagkúton az instrukció: Kamera forog! És… Tessék! Most, 16 évvel később pedig utoljára szólt a rendező utasítás: Ennyi! Vagyis véget ért a TV2, majd a Super TV2 emblematikus napi sorozata.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Sokak karrierjét indította el a sorozat

Az elmúlt 16 évben megszámlálhatatlanul sok színész tűnt fel a Csillagvirág Klinika környékén, és akadnak olyanok is szép számmal, akiknek a sorozat hozta meg az áhított sikert és a velejáró ismertséget. Egyikük a fiatal színésznő, Tóth Zsiga Nóra, aki öt éven át alakította a megosztó és szókimondó Faragó Melinda karakterét. Nóra most a -nak mesélt élete nagy kalandjáról és persze az utolsó forgatási napjáról.

Jóban Rosszban

Tóth Zsiga Nóra így búcsúzott a TV2 emblematikus sorozatától (Fotó: Facebook)

„Az első castingon biztos voltam benne, hogy nem én kapom majd a szerepet, hiszen sok ismert és zseniális színésznővel voltam versenyben. Bevallom, meg is lepett, hogy a harmadik körre is visszahívtak, amikor pedig két héttel később felhívtak, hogy engem választottak, alig akartam hinni a fülemnek”- kezdte Nóra, aki attól a naptól kezdve saját megvalósult álmában élt.

„Melinda átformálta a jellememet”

„Minden percét élveztem a mögöttünk álló öt évnek. Hatalmas visszaigazolás volt ez az időszak és nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem. Tanultam és tanítottak, amiért egész életemben hálás leszek a stábnak és a színészkollégáknak, vagyis a második családomnak. A karakterem, Faragó Melinda pedig átformálta kicsit az én valós jellememet is. Megerősített azáltal, hogy a kamerák előtt olyasmiket is megtehettem, amiket a valóságban talán sosem tettem volna meg”- mondta lapunknak a színésznő az utolsó forgatási nap után, amit persze sem ő, sem a kollégái nem úsztak meg könnyek nélkül.

Jóban Rosszban

Tóth Zsiga Nóra 5 éven át játszott a sorozatban (Fotó: Facebook)

Könnyes búcsú

„Az utolsó nap előtti éjszaka éppen úgy nem aludtam, ahogyan az első előtt sem. Azóta számtalanszor visszanéztem a felvételt, amit a többiek készítettek az utolsó jelenetemről és mindannyiszor el is erednek a könnyeim. Ez persze pont így történt akkor is, amikor utoljára állt le a kamera. Mindannyian megkönnyeztük azt a pillanatot”- mesélte Nóra, aki életre szóló barátságokat kötött a sorozatban töltött öt éve alatt.

„A Jóban Rosszbannak ugyan vége, de a barátságok, amik a színfalak mögött köttettek, egy életre összekötik azt a közel kétszáz embert, akik nap mint nap ott töltötték az életük egy jelentős részét. Most készülünk egy hatalmas búcsúbulira és azt tervezzük, hogy mostantól minden évben egyszer összegyűlünk majd, és megemlékezünk az együtt töltött évekről” - árulta el Tóth Zsiga Nóra.

Fotó: Facebook

„Jó úton járok”

A fiatal színésznő az elmúlt öt évben bizonyosságot szerzett arról, hogy számára mi is a kijelölt út, és mint mondja, szeretne is tovább haladni ebbe az irányba. „A pályám most egy keresztúthoz ért és ha visszatekintek a megtett útra, akkor tudom, hogy jól döntöttem. Biztos vagyok abban, hogy filmes irányba szeretnék továbbmenni. A lehetőségek pedig majd megtalálnak, ahogyan eddig is” - zárta a színésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?