SHOWBIZ

Áll a bál a Farm VIP-ben: Jolly szerint undorítóan beszéltek róluk a többiek

A TV2 kalandreality-jének, a Farm VIP-nak a harmadik kiesője Tarcsi Zoltán „Jolly” volt. Az énekes már korábban érezte, hogy neki kell távoznia a műsorból, ilyen fokú rosszindulatúságra azonban ő sem számított.
  • Szerző: Bors

Majd egyórás párbajozás után végül Jolly maradt alul a fiatal Fehér Hollóval szemben a Farm VIP tegnap esti adásában. Az énekes így távozni kényszerült, bent hagyva párját, Barbit a piros csapat „karmai között”. Jolly ha tehetné, lenne, amit másként csinálna, legjobban mégis az bántja, hogy ő nem érzett szinte semmit a csapattársak rosszindulatából, áskálódásából.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jolly szerint undorítóan beszéltek róluk a többiek

Fotó: TV2

Őszintén meglepett, hogy a Farm-gyűlésen négy jelet is kaptam, az indokok pedig méginkább. Akkor nem tudtuk, hogy a kisinterjúkban miket mondanak rólunk a töb­biek. Meglepődve hallgatjuk vissza a csapattársak véleményét. Olykor undorítóan beszélnek rólunk, ami nagyon kiábrándító, jobb is, hogy nem kellett több időt a játékban töltenem” – kezdte a Borsnak az énekes.

Jolly hatalmasat csalódott a játékostársaiban, hiszen ő az elmondása szerint mindig igyekezett önmagát adni és kivenni a részét a munkákból.

Nem játszottunk rá, mi a valóságban is ilyenek vagyunk. A munka pedig mindig el volt végezve, azon kívül miért ne romantikázhattunk volna a munka után?” – teszi fel a kérdést azóta is magának Jolly.

A piros csapat játékosai már korábban mondogatni kezdték, hogy a társaság szerelmespárja túl sok időt tölt együtt, minden feladatot közösen végeznek.

Két és fél éve vagyunk együtt. Minket ebbe a műsorba egy párként hívtak be. Milyen az a pár, akik soha nem adnak egymásnak puszit?” – dilemmázott a mulatós sztár.

Fotó: TV2

Jolly és Barbi úgy érzik, a sárga csapat teljesen máshogy állt Póth Diához és Gyepes Gáborhoz.

Készségesen elfogadták, hogy ők egy házaspár. A mi csapatunkban ez nem igazán működött, érvek nélkül elkezdtek kipécézni bennünket” – tette hozzá Jolly.

Jolly hangsúlyozta, bár ez egy egyéni játék, egy ideig mégis csapatban kell játszani, együttes erővel kell küzdeni a győzelemért.

Ha valaki elkövet egy hibát, azt egy csapatként kell megoldani, nem a másikban keresni mindig a rosszat. Nálunk mindenki mindenbe belekotnyeleskedett. Nem volt meg az egység” – mondta szomorúan az énekes.

Ha újra kezdhetném, inkább a másik csapatot választanám! Nem volt szerencsém, így az emberekben csalódtam” – zárta Jolly.

Hogy Barbi sorsa hogyan alakul a Farmon, megnézhetitek hétköznap esténként a TV2-n.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?