SHOWBIZ

Kiakadtak a nézők az Exatlon sztárjára, hazaküldenék Novák Zalánt

Úgy tűnik, hatalmas népharag zúdult a Kihívók játékosára.
  • Szerző: RIPOST

Az Exatlon Hungary egyik legmegosztóbb figurája ismét kihúzta a gyufát a nézőknél. Sokak szerint Novák Zalán a háttérből irányítja a csapattársait, és ahelyett, hogy magára vállalná a sorsdöntő helyzeteket, mint a Kihívók egyik legeredményesebb játékosa, inkább másra hagyja a piszkos munkát.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

Zalán korábban Mórádi Zsoltot is kifigurázta, és viccet csinált a tízszeres kick-boksz világbajnokból, most pedig azzal rukkolt elő, hogy jobban oda kellett volna figyelnie Tóth Dávidra, mert szerinte a Bajnokok miatta ejtették ki Harcsa Norbertet. A Kihívó szerint a pirosak esélyt sem adtak Norbinak, hogy visszajöjjön.

A nézőknek ezek után több sem kellett, egyből nekiestek Zalánnak és a csapattársainak.

„Sajnálni tudom csak Zalánt és Adut, borzasztóan irigyek. És a Zsolt elleni sárga irigységüktől elképesztő primitívek lesznek... Ráadásul még teljes képzavarban is vannak a pirosakkal kapcsolatban. Nem tudják elviselni, hogy Zsolt nagyon erős, és pusztán statisztika alapján küldik a párbajra az embereket. Akinek a legrosszabb a statisztikája azt küldik párbajra, ilyen egyszerű. Ehelyett mocskolódnak itt Zsoltira, egészen elképesztő alpáriság...” – jelentette ki véleményét az egyik néző, akivel az eddigi visszajelzések alapján több, mint száz kommentelő értett egyet. Sőt, akadtak olyanok is, akik egyenesen hazaküldenék a Kihívót.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?