SHOWBIZ

Kiderült az igazság! - Csak Fásy Ádám távozik a Sláger TV-től

Újságcikkből tudta meg Zoltán Erika és Bangó Margit, hogy munkahelyet váltanak. Az ismert énekesnő és a mûvésznő teljesen kiakadt az alaptalan hírre, miszerint elhagyják a Sláger TV-t.
  • Szerző: Ripost

Bangó Margit és Zoltán Erika büszke arra, hogy egyre nagyobb nézettséget sikerült elérniük műsorukkal.

"Egyszerűen felháborító, hogy valaki ír egy cikket rólam, anélkül, hogy engem felhívott volna, mert akkor rögtön kiderül az igazság" – mondta neheztelve Zoltán Erika. – "Négy évvel ezelőtt csatlakoztam a Sláger TV-hez azzal a céllal, hogy a mulatós zene mellett egyre több magyar könnyűzene is hallható legyen. A terv bejött, örömmel tapasztaltuk, hogy nő a nézettség."

Erika még azt is hozzátette: mi sem bizonyítja jobban azt, hogy esze ágában sincs elhagyni a csatornát, mint hogy a 30. évi jubileumi koncertjét is munkaadójával együtt szervezik, ami már látható is az óriásplakátokon.

Bangó Margit is felháborodott a hír hallatán, nem érti miért van szükség erre a kavarásra.

Nem tudom kinek áll ez érdekében, de az biztos, hogy én senki mással nem tárgyaltam, mert imádok itt dolgozni

– mondta mérgesen a Kossuth-díjas művésznő. – "Három éve van önálló műsorom a Sláger TV-ben, Halk zene szól az éjszakában címmel. Ez egy nagyon nívós műsor, amit a nézettségi adatok is mutatnak, eszem ágában sincs erről lemondani."

Bangó Margit fontosnak tartotta még megjegyezni, hogy neki semmi baja sincs a TV2-vel, szívesen megy oda interjút adni és szívesen ment szerepelni az Édes életbe is, de ott magánemberként van jelen.

A két művész mellett a csatorna egyik vezetője is reagált az alaptalan híresztelésekre. „Ahogy már korábban is jeleztük, november 30-tól a Sláger Tv-n nem lesz többé látható Fásy Ádám és a hozzá köthető produkciók, viszont a Sláger Tv előadóművészei, Bangó Margit, Zoltán Erika és a többiek továbbra is képernyőn maradnak, senki nem jelezte távozási szándékát, nálunk továbbra is családias hangulatban folyik a munka” – mondta Fái András, a csatorna producere.

„Érdekes módon, amióta a szerződésének megszűnése nyilvánosságra került, Fásy többször nyilatkozott rólunk, pedig korábban sosem jelezte, hogy valamilyen problémája lenne velünk. Hogy mennyi igazságtartalma van az ő állításainak, azt mindenki el tudja dönteni, aki ismeri őt. Amióta kiderült, hogy a Fásy-műsorok eltűnnek a Sláger Tv-ről, rengeteg hozzászólás érkezett a közösségi médiában. A kommentek és a nézettségi adatok alapján biztosak vagyunk benne, hogy jó döntést hoztunk, és a Sláger Tv nézőinek nem fognak hiányozni ezek a régi műsorok” – tette hozzá a producer.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?