SHOWBIZ

Kiderült az igazság: Meglepő, hol tér vissza Liptai Claudia

Az új mûsort teljes mértékben a kétgyermekes tévésre szabták!
  • Szerző: Doris

A Spektrum Home egyik vadiúj műsorában láthatják hamarosan a nézők Liptai Claudiát - tudta meg a Bors.

A műsorvezető egy egészen egyedi, új formátumú talkshow-t kapott, amiben hat férfit kell majd kordában tartania, moderálnia és kikérdeznie a legféltetettebb titkaikról. Igazi nagyágyúkat kapott maga mellé: információink szerint Nagy Ervin, Hajós András és Czutor Zoltán, Szabó-Kimmel Tamás már biztosan szerepel majd a műsorában, de Garami Gábor, Gianni és Linczényi Márkó is feltűnhet vendégként.

"A műsor címe Férfiszemmel lesz, amit teljesen Claura szabtak. Dönthet a témákról és az adásmenetbe is beleszólhat. Bármiről kérdezheti a hat férfivendéget, előkerülhetnek pikáns, de komolyabb témák is" - mondta egy bennfentes.

A lap megkereste Clau menedzserét, Kende-Hofherr Krisztát, aki elárult néhány részletet az új műsorral kapcsolatban.

"Tavaly egy speciális nőnapi NőComment! színpadi show alkalmával már kipróbáltuk, hogy hogyan működne, ha Claudia lenne egy olyan talkshow házi­gazdája, ahol a vendégek csak férfiak. Az az előadás minden elvárásunkat felülmúlta, és már akkor elhatároztam, hogy ezt megcsináljuk önálló show-ként. Időközben a NőComment! tévéműsor is lett, és annyira sikeres, hogy már a 2. évad megy a Spektrum Home-on, így természetes, hogy ezzel az ötlettel is őket kerestem meg, jelenleg is zajlanak a tárgyalások. Ezzel együtt a műsor mindenképpen bemutatkozik, hiszen szeptember 10-én a MOM Kultban debütálunk. Nem volt kérdés számomra, hogy Liptai Claudiának kell egy saját műsor! A népszerűsége töretlen, bárkit képes megnyitni, hu­mo­ros, gyorsan kapcsol, és egyébként száz férfival is bármikor elbánna, nem fogják elnyomni a pasik" - mondta a menedzser.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?