SHOWBIZ

Kiderült az igazság: Mihalik Enikő így érez valójában Kajdi Csaba iránt

A világ egyik legsikeresebb modellje, Mihalik Enikő képes volt átverni ügynökét, akivel idestova 17 éve ismerik egymást. A Nicsak, ki vagyok? sztárcsapatában helyet foglaló Kajdi Csaba ugyanis nem ismerte fel a felfedezettjét.
  • Szerző: Doris

Vasárnap este elérkezett a TV2 Nicsak, ki vagyok? című műsorának döntője, amely a legnagyobb meglepetést Kajdi Csabának okozta. A hatalmas nagy babajelmez alatt ugyanis Mihalik Enikő rejtőzött. Enikő és Csaba, a modell és ügynöke immár 17 éve ismerik egymást, Cyla mégsem ismerte fel a gyönyörű lányt, mondjuk nem is csoda, mert jelmeze elég speci­ális volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„A babajelmezt láttam a legjobbnak, mert ha egy feszülős ruhában jelenek meg, akkor Csabi biztosan felismer. Így csak a karjaim látszódtak, amit alig tudtam mozgatni. Bár a hangom, ahogy visszanéztem az adásokat, számomra felismerhető volt, de semmi más nem, mivel a mozgásom korlátozottan működött a jelmez alatt”mesélte a Borsnak a világhírű modell, akit Kajdi Csaba először Péter Szabó Szilviának hitt.

„Csabival a kapcsolatunk igen rendkívüli. Nem beszélünk napi szinten, de olyan mély a barátság köztünk, hogy a fél karomat odaadnám érte, annyira szeretjük egymást” – mondta el Enikő, akiről úgy tűnik, ügynöke, pontosabban a legjobb barátja is ugyanígy vélekedik.

Enikő már lement a színpadról, amikor a szerkesztők jelezték neki, hogy Csabi sír.

Fotó: TV2

Ez meghatott engem is” – mondta a 33 éves modell, aki jelenleg itthon tartózkodik, és belevetette magát a tanulásba.

„Belevágtam egy női szabás-varrás tanfolyamba, ami nem kis feladat. Jól mondta anno a matektanárom, mindenhez elengedhetetlen a geometria. Igaza lett. De én élvezem, az a cé­lom, hogy a jövőben egy saját márkát hozzak létre, így az egész folyamatot szeretném kitanulni.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?