SHOWBIZ

Kiderült, ekkor tér vissza a TV2 képernyőjére Marsi Anikó

A Tények műsorvezetője hónapokra eltűnt a képernyőről, ugyanis a koronavírus-járvány miatt nem tudott hazatérni az Exatlon Hungary forgatásáról.
  • Szerző: Ripost

Marsi Anikó idén is kiutazott férjéhez, Palik Lászlóhoz az Exatlon Hungary forgatásaira, azonban a látogatás a tervezettnél hosszabbra sikeredett. A koronavírus-járvány terjedése miatt a szigetországot lezárták, így a Tények műsorvezetője a fiaival a Dominikai Köztársaságban ragadt. Hosszas szervezés után a TV2 és a produkciót gyártó cég talált megoldást a problémára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

A Palik család a versenyzőkkel és a stábtagokkal együtt, két héttel ezelőtt tudott hazautazni, ám az egészségügyi előírások miatt, hatósági házi karanténba kellett vonulnia mindenkinek. A kéthetes karantén pénteken telt le, így hosszú hónapok után, hétfőn visszatér a képernyőre Marsi Anikó.

„Már nagyon jó lesz újra munkába állni! Több hónap bezártság után azt gondolom, ezzel nagyon sokan vagyunk így... Ennyi idő alatt várja már az ember, hogy visszakapja a régi hétköznapjait, amit sokkal, de sokkal jobban értékel ezután a járvány után” – kezdte lapunknak Anikó, aki az elmúlt hónapokat a sziget déli részén, La Romana városa mellett töltötte. Bevallása szerint a karantén és a dominikai életük között nagy volt a hasonlóság, hiszen a szigetországban is el voltak zárva a külvilágtól.

Fotó: TV2

„Valójában hónapok óta nagyon hasonlóan éltünk Dominikán a fiúkkal, mint most itthon a karantén alatt. Otthoni tanulással, sporttal, főzéssel és sok olvasással teltek a napjaink. A mi gyermekeink mára nagyon tapasztaltak az alkalmazkodásban, otthon tanultak és online tartották a kapcsolatot a barátokkal” – fogalmazott a Tények műsorvezetője, aki alig várta már, hogy visszatérhessen a képernyőre, és újra találkozhasson a kollégáival.

Fotó: TV2

„Nagyon jó! Nagyon jó, hogy újra láthatom a kollégáimat, újra tudok dolgozni, és talán végre elkezdhetjük magunk mögött tudni az elmúlt hónapok viszontagságait” – árulta el a Tények műsorvezetője, aki pünkösd hétfőn újra köszönti a TV2 nézőit.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?