SHOWBIZ

Kínzó fájdalom, sérülések keserítik meg a Dancing with the Stars versenyzőinek életét

A Dancing with the Stars stúdiója egyre inkább kezd egy kórház traumatológai osztályára hasonlítani, a parkettet meghódító hírességek ugyanis kivétel nélkül összeszedtek már valamilyen csúnya sérülést. Ám hiába gyöti őket tánc közben is kínzó fájdalom, ebből a zsűri és a nézők semmit sem vehetnek észre.
  • Szerző: Doris

Gabriela Spanic három sérülést is összeszedett

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gabriela Spanic teljesítménye már csak azért is elismerésre méltó, mert sorra érik a csapások, amióta Budapestre költözött. Már az első élő show-ban súlyos sérülést szenvedett. Izomhúzódással érkezett a TV2 stúdiójába, ugyanis a próbák során meghúzta a belső combizmát. A kellemetlenségek és fájdalmai ellenére azonban bátran vállalta az élő show-t, ám szerencsétlenségére a próbák során az egyik táncmozdulatnál újabb sérülést szedett össze. A bordaközi izmát fájlalta a próbák során, az adás után pedig rögtön el is hagyta a helyszínt. Ám itt még nincs vége! A november 7-i élő show-ban csúnyán kifordult a bokája az érzéki argentin tangó közben, minden akaraterejére szükség volt, hogy befejezze a koreográfiát.

Pásztor Anna zokogott a fájdalomtól

Pásztor Anna az egyik legügyesebb versenyző a Dancing with the Stars-ban, de a sérülés őt sem kerülte el. Az egyik próbán úgy meghúzta a bordaközi izmát, hogy levegőt sem tudott venni. Kétségbeesett, egész éjjel sírt, hiszen érezte, hogy veszélybe került a produkciója, ám az élő show-ra végül sikerült összeszednie magát.

Gelencsér Tímea arccal zuhant a földre

A csinos modell az egyik próbán szenvedett ijesztő balesetet, kész csoda, hogy nem történt nagyobb baj! Timi épp táncpartnere, Hegyes Bertalan derekát kulcsolta át, amikor hirtelen szétcsúszott a keze és arccal a földre zuhant. Csak a szerencsének köszönhető, hogy az ijedtségen kívül nem esett baja és nem törte össze az arcát.

Noszály Sándor élő adásban sérült meg

20201017, Budapest, Dancing with stars 2. adása. Fotó: Keller Mátyás, Ripost. A képen: Noszály Sándor, Mikes Anna

Ugyan Noszály Sándor már kiesett a versenyből, így is emlékezetes marad számára a Dancing with the Stars. Sajnos többek között azért is, mert az egyik élő show-ban csúnyán megsérült a zsűri és a nézők szeme láttára. Egy rossz lépésnél becsípődött a dereka, összeszorított fogakkal, megfeszült arccal próbálta befejezni a koreográfiát.

Istenes László három sérvvel állt színpadra

Fotó: Knap Zoltán / Bors

Orvosai szerint műteni kéne Istenes Lászlót, aki 56 évesen is remekül helyt állt a parketten, egészen a múlt hétig versenyben volt táncpartnerével, Czina Boglárkával. Annak ellenére kitartott, hogy többször is lesérült a műsor során: túlterhelésből adódó izomgyulladása volt és három sérvvel táncolt végig hat adást.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?