SHOWBIZ

„Muszáj erősnek maradnom” – Franciskát félti az Exatlon csinos versenyzője

Kocsis Lilkó nagyon aggódik Szabó Franciska miatt. Reméli, hogy társa mielőbb felépül, és nem fogják őt elveszíteni.
  • Szerző: Ripost

Szabó Franciska sérülése nagyon megviselte a Bajnok csapat minden tagját, de főleg Kocsis Lilkót. A tizenháromszoros show-tánc világbajnok nagyon közel áll Francihoz, nem szeretné őt elveszíteni, ezért mindenben támogatja a sérült csapattársát, hogy mielőbb visszatérhessen a pályára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kocsis Lilkó nem akarja elveszíteni Szabó Franciskát

Kocsis Lilkó nem akarja elveszíteni Szabó Franciskát
Fotó: TV2

„Engem nagyon megrázott Franci sérülése, de ahogy látom, a csapat többi tagját is megviselte. Most van az a pont, hogy ki kellene kapcsolnunk az agyunkban a történteket, de nagyon nehéz küzdünk vele minden egyes nap, de reméljük, hogy meg lesz az eredménye” – fogalmazott lapunknak Kocsis Lilkó, aki bele sem mer abba gondolni, hogy a csapat elveszítheti Francit.

Bizakodó Franciska gyógyulásával kapcsolatban

„Nem gondolok arra, hogy Franci emiatt esetleg nem folytathatja az Exatlont. Ha én ezen rágódom, akkor azt ő is megérzi, neki viszont támogatásra van szüksége, így muszáj erősnek maradnom. Amíg nincs újabb fejlemény, orvosi döntés, addig teljes mellszélességgel támogatom és bizakodó vagyok” – árulta el a Bajnok, aki azt látja csapattársán, hogy bár próbál erős maradni, lelkileg őt is megviseli a sérülése.

„Kezdetben próbált erős maradni és pozitívan kezelni a szitut, de látom rajta, hogy nagyon nehéz neki. Erős lány és tudom, hogy nagyon hamar fel fog épülni, bárhogy is alakul.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?