SHOWBIZ

Köllő Babett szóváltásba került a versenyzőjével, ez okozott kellemetlenséget

A csinos színésznő elárulta, hogy miért vállalta el a Sztárban sztár leszek! műsorát. De a csapatáról is több dolgot elárult.
  • Szerző: Ripost

Egy nagy, összetartó baráti társasággá alakult Köllő Babett és csapata. Ez persze nem véletlen, hiszen a színésznő igyekezett igazi jó barátként, amolyan pót-anyukaként jelen lenni a versenyzők életében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Metropolnak elárulta: az új barátok mellett önmagára is rátalált. A színésznő az óriási kalandról, mentoráltjaival való kapcsolatáról mesélt, és azt is kielemezte, hogy milyen hatással van rá a show.

Babett és a Sztárban sztár leszek! csapata

„Önazonossá váltam ezzel a műsorral, sőt talán azt érzem, hogy most érkezett meg Köllő Babett” – vallotta be a színésznő, aki a válogatók után egy érdekes tendenciát vett észtre a mestereken.

„Rádöbbentem, hogy mindenki úgy választott, amilyen ő maga. Gabi például kiválasztotta a legtechnikásabb énekeseket. Majesz meg showmaneket válogatott. Én pedig abban hiszek, hogy nagyon szerethető karakternek kell lenni ahhoz a színpadon, hogy szavazzanak rád. Azt mondják, hogy a színpad a személyiségek harca, és ez teljes mértékben így van. Ha valakit megszeretnek, akkor azt az emberek a tenyerükön hordozzák” – osztotta meg tapasztalatait Babett.

A színésznő azt vallja, hogy a műsor célja, hogy minden mentor a saját emberét közelebb repítse az álmaihoz. Éppen ezért olyan embereket igyekezett összeválogatni, akikkel könnyen szót tud érteni.

De elismerte: egy alkalom volt, ahol jobban ki kellett állnia a vélményéért, mert pontosan tudta, hogy másfajta döntés hátráltatná a versenyzőjét.

„Olyan embereket választottam ki, akik bíznak bennem és hallgatnak a tanácsaimra. Még a fotózás előtt, az egyik mentoráltammal beszéltük, hogy milyen ruhát kellene felvennie? Én mondtam neki, hogy ne válasszon túl szexi ruhát, mert a tavalyi adásokból pontosan tudom, hogy azt a hölgy nézőközönség nem igazán díjazza” – mondta Babett, aki egyébként igyekszik nyugodt és kedves mester lenni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?