SHOWBIZ

Komoly szabályok szerint élnek a Fuss család, fuss! versenyzői

A versenyzők végig küzdik a hetet.
  • Szerző: RIPOST

Hétfő este kezdetét veszi Palik László vezetésével a TV2 nagyszabású sport-realityja, a Fuss család, fuss! A játékban négyfős csapatok küzdenek meg a 10 millió forintos fődíjért, ám nem egyedül kell végig csinálniuk az emberpróbáló feladatokat, edzők segítik őket. A családok azonban így sem lesznek könnyű helyzetben, komoly játékszabályok vonatkoznak rájuk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: tv2

A hétfői versenynap tétje a lakhatás. Mind a négy család pályára lép és megmérkőzik egymással. Az a família, amely a legtovább őrzi meg legalább egy életét, és megnyeri a kulcsjátékot, a következő hetet a luxus lakókocsi kényelmében töltheti, a másik három család pedig egy katonai sátorba költözik.

Kedden a tét a páholy, azaz a védettség. Aki ezen a versenynapon nyer, automatikusan továbbjut a következő hétre, így a további futamokat kiemelt helyről nézheti végig.

Szerdán is a továbbjutásért küzdenek a csapatok. A legjobb itt is védettséget kap, és beülhet a páholyba, automatikusan továbbjut a következő hétre.

Az a család, aki a csütörtöki játéknapon nyerni tud, megmenekül a pénteki párbajtól és továbbjut a következő hétre. A veszteseknek készülniük kell a párbajra, amelyben egy támadó családdal kell majd megküzdenie a versenyben maradásért.

Pénteken a párbajé a főszerep. A héten a leggyengébben teljesítő csapat egy támadó családdal küzd meg, akik szintén saját edzőjükkel készülnek a megmérettetésre. Az a család, aki ezt a napot megnyeri, folytathatja a küzdelmet a Fuss család, fuss!-ban. Amelyik edző csapata veszít, ő is elhagyja a versenyt, de egyúttal automatikusan a következő heti támadó család edzője lesz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?