SHOWBIZ

Kovács Katit feldühítik a maszk nélkül járkálók

Ezúttal Kovács Kati lépett a Raktárkoncert színpadára, óriási retrohangulatot teremtve a produkciójával. A Ripostnak a helyszínen elmondta, zavarja, ha maszk nélkül látja az embereket, ezért néha rájuk is szól.

Hamarosan a rajongók is láthatják Kovács Kati legújabb koncertjét. Az Kossuth-díjas előadóművész a Raktárkoncerten teremtett fergeteges hangulatot. Közönség nélkül lépett fel, a fellépés pedig hamarosan mindenki számára elérhető lesz az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában. A Raktárkoncert-sorozatot a kormány 5,3 milliárdos mentőcsomagja keltette életre a világjárvány miatt bajba jutott hazai zeneipar számára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Az énekesnő a -nak elmondta, hogyan teltek számára az elmúlt hónapok, illetve azt is elárulta, miként igyekezett társadalmi felelősségvállalásra biztatni az embertársait.

„Többeknél észrevettem, hogy vagy egyáltalán nem viselnek maszkot, vagy nem megfelelően, például nem takarja az orrukat, vagy a szájukat. Elkövettem azt a gyerekes dolgot, hogy több helyen rászóltam az emberekre, hogy legyenek szívesek feltenni a maszkot. Akadt, aki megköszönte, hogy szóltam, mert elfelejtette, viszont volt olyan ember is, aki kijelentette, hogy esze ágában sincs. Vannak nagyon furcsán viselkedő emberek” - mondta el a Raktárkoncerten az énekesnő, akinek az utóbbi hónapokban nagyon hiányzott a színpad.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Teljesen megváltozott az életünk, minden más lett. Merőben szokatlan volt, egyáltalán nem úgy éreztem magam, mint egy énekesnő, hanem mint aki alól elfogyott a talaj, úgyhogy borzasztó volt. Nagyon sokat utaztunk, állandóan emberek között voltunk, ezért előadóművészként nagyon furcsa lett hirtelen ez az óriási csend. Egy másik világ jött el, amiben nem találtuk a helyünket fél éven keresztül. A raktárkoncert visszaadta az önbizalmamat. Szerintem mindenkinek jobb kedve lett ettől. Mondtam is, hogy szívesen eljövök minden nap Raktárkoncertet adni” – fogalmazott mosolyogva Kovács Kati.

Kertészkedett és nagyokat sétált

A koncertek elmaradásával a Kossuth-díjas énekesnőnek rendkívül sok szabadideje lett, amit igyekezett hasznosan eltölteni. Rengeteget sétált és sokat kertészkedett. „Mászkáltam, sétáltam, napoztam. Mindent megpróbáltam, de az az igazság, hogy nagyon unatkoztam a zene nélkül. A zene annyira hozzátartozik az életemhez, hogy elvonási tüneteim voltak” – fogalmazott Kovács Kati.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?