SHOWBIZ

Közeledik a Nicsak, ki vagyok? döntője, végre kiderül, kik vannak a maszkok alatt!

Végre kiderül, melyik sztárcsapat nyeri meg a Nicsak, ki vagyok? második évdát. Jelenleg Ábel Anita csapata vezet 6:5-re, de ez az állás könnyen és bármikor változhat. A TV2 sikerműsorában már csak három titokzatos versenyző nem leplezte le magát. De a Szuperdöntőben a Varjú, a Tigris és a Baba is leveszi a maszkját, de ezen kívül más meglepetések is várnak a nézőkre.
címkék:

Ma este véget ér a TV2 sikerműsora, a Nicsak, ki vagyok? második évada! A rejtélyek színpadán ezúttal is húsz jelmezt láthattak a nézők, az alattuk rejtőző tizenhét híresség kilétére már fény is derült. Három maszk azonban még hátra van: a Tigris, a Baba és a Varjú. Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy a sztárcsapatok a műsor során kikre tippeltek, és milyen tippeket kaptak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tigris

A tigris jelmeze alatt a sztárcsapatok tagjai Fresh Andit vagy Bestiák Bee-t sejtik, kivéve Ábel Anitát, aki szerint a Tigris énekhang tekintetében sokkal erősebb, mint Fresh Andi. Felmerült még Tóth Andi neve is, akárcsak Kisóé, Baby Gabié és Loláé.

Fotó: TV2

 

Titkos nyomok:
- pókiszony
- telefonfüggőség
- Szuperképesség: karikatúra

Varjú

A Varjút illetően mindkét sztárcsapatanak meglehetősen konkrét elképzelései voltak. A legtöbb tippet Kamarás Iván és Vastag Csaba kapta, de Kinter Oszkár neve is felmerült.

A végső tippet végül Kamarás Ivánra és Vastag Csabára adták le, vasárnap pedig kiderül, hogy melyik csapat eszmefuttatása volt helyes, esetleg egy harmadik személy lapul a jelmez alatt?

Fotó: TV2

 

Titkos nyomok:
- gyakran nyaral meleg tájakon
- több nyelven is beszél
- beképzeltnek tűnik, de zárkózott
- könyvmoly
- Szuperképesség: zongorázás

Baba

A Baba jelmeze hatalmas, ezért szinte akárki lehet alatta. A sztárcsapatokok tagjai az énekhang alapján Völgyesi Gabira és Péter Szabó Szilviára tippeltek. Felmerült azonban még Wolf Kati, Sári Évi, Nika és Fésűs Nelly lányának, Horváth Csengének a neve is. Mádai Vivienék csapata végül le is cserélte a tippjét, Völgyesi Gabi helyett Nikát sejtik a maszk alatt.

Fotó: TV2

 

Titkos nyomok:
- kilencvenes évek rapjét imádja
- kézzel ír leveleket, mert régimódi
- mindig van nála határidőnapló
- Szuperképesség: kockatrükk

Visszatérnek a régi szereplők

A vasárnap esti döntőben igazi meglepetés vár a nézőkre: az előző évadban feltűnt Malek Andrea, Vajna Tímea és Szőke Zoltán ugyanis visszatérnek a döntőben, hogy szórakoztassák a közönséget.

címkék:
És ezeket olvastad már?