SHOWBIZ

O sole mio: Gondolázva mondta az időjárás-jelentést a közmédia meteorológusa

Tóth Tamás, az M1 meteorológusa ma reggel ugyanis egy „gondolában utazott” a képzeletbeli Velencében, a város alapításának 1600. évfordulója apropóján.
címkék:
  • Szerző: ripost

Látott már bárki olyat, hogy egy időjárás-jelentést egy velencei gondolából mondtak el? A közmédia új meteorológiai műsorában nincs lehetetlen. Tóth Tamás, az M1 meteorológusa ma reggel ugyanis egy „gondolában utazott” a képzeletbeli Velencében, a város alapításának 1600. évfordulója apropóján.

Fotó: MTVA

A műsorvezető ismertette, hogy 421-ből származnak az első feljegyzések a legendás észak-olasz város alapításáról. Az előrejelzés szerint Velence lakói ráadásul igazi tavaszias időben örülhetnek a jubileumnak.

De mi ez a vizuális varázslat a közmédia meteorológiai műsorában? Március 15-én megújult a közszolgálati média időjárás-jelentése. Magyarországon egyedülálló virtuális térben, új stúdióban, lélegzetelállító látványelemekkel jelentkeznek óránként a friss időjárási adatokkal az M1 meteorológusai. A jeles események kapcsán pedig igyekeznek bővebb információkkal szolgálni és derűssé tenni a nézőket.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?