Létrehozva: 2021.10.06.

Hoppá, nőügyek miatt veszett össze az unokaöccsével L.L. Junior

G.w.M-et és L.L. Juniort nemcsak a rokoni szálak kötik össze, hanem a munka is. Már a második közös dalukat adták ki együtt, ami ismét a csúcsra juttatta őket. Bár már hosszú évek óta követik egymás munkásságát, csak néhány évvel ezelőtt, egy véletlen találkozás alkalmával derült ki, hogy rokonok. A két rapper most nőügyek miatt ugrott egymásnak.

G.w.M, azaz Varga Márk ismét a csúcsra jutott legújabb – nagybátyjával, L.L. Juniorral közös – dalával, amiben a két rapper egy nő miatt kapott hajba, természetesen csak a klipforgatás kedvéért.

Fotó: GWM

„Ez egy életszerű dolog, mindkettőnknél nagy a duma, nagy az ego, lemodelleztük, hogy mi lenne, ha…” – mesélte nevetve G.w.M, aki az első pillanattól fogva bízott benne, hogy az új daluk hamar sláger lesz.

„Mind a ketten sejtettük, hogy az ’Ez a lány’ című dal TOP1 lesz. 22 óra alatt kerültünk a magyar YouTube lista első helyére, ami még a korábbi közös dalunk, a ’Genetika 1.0’ sikerét is túlszárnyalta. Ez azért is nagy öröm számunkra, mert egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány magyar előadó tud a TOP1-ig felmenni” – meséli büszkén Varga Márk, aki a rajongói szeretetének, és a Jóisten áldásának tartja, hogy minden új dalával az első helyen köt ki a videómegosztón. A rapper rengeteget dolgozik azért, hogy a rajongóit boldoggá tegye. Idén nyáron pihenés helyett koncertről-koncertre járt.

„Hónapok óta meg sem állok. Heti hét bulim volt az elmúlt időszakban. Előfordult, hogy 20-25 ezer ember jött el a koncertemre, de volt olyan fellépésem is, ahol a kerítésen túl több ember volt, mint bent”- folytatta G.w.M, aki újabban rap mellett énekléssel hódít a dalaiban. Az új slágerben pedig roma nyelven rappelt.

„A roma betétben Junior segített nekem. Nagyon sokat értek roma nyelven, de valójában nem beszélem, ezért most gyorstalpalót kellett vennem Juniortól, de azonnal a magaménak tudtam és a rajongóknak is nagyon tetszett.”

A huszonnégy éves rapper már több mint 10 éve ontja magából a slágereket. Eleinte szókimondó stílusú, trágár szövegeket írt, viszont mióta kétgyerekes apa lett, azóta igyekszik jó példát mutatni a fiataloknak.

„Öt-hat évvel ezelőtt a hazai rap zene teljesen másról szólt. Mostanra már én sem azt képviselem, amit régen, de attól én még legbelül ugyanaz vagyok, viszont már nem káromkodom annyit. Ha leülök egy dalt írni, mindig előjön belőlem ’King-Kong’, de már nem mindig azt írom le, amit gondolok” – mesélte Márk, majd hozzátette: tudatos volt ez a váltás, hiszen felelősséggel tartozik azokért a gyerekekért és fiatalokért, akik a dalait hallgatják.

„Ha valaki a reflektorfényben áll, az egy hatalmas felelősség. Én abból merítek erőt, hogy belőlem merítenek erőt, de sokaknak én vagyok a példaképe. Ez nagyon nagy dolog. Rájöttem, hogy mekkora felelősség nehezedik a vállamra, ezért muszáj jobban odafigyelnem arra, hogy miről írok” – mondta a rapper és hozzátette: egyelőre a gyerekeinek sem engedi meg, hogy a régi dalait hallgassák.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

vg.hu

Áll a bál a Telexnél: távozások jöhetnek

metropol.hu

Heti szerelmi horoszkóp: Érdemes óvatosnak lenni, ennek a csillagjegynek még szakítást is hozhat a húsvéti nyuszi

vg.hu

Vendégmunkások: miért jöttek Magyarországra? Megkérdeztük őket!

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Válása miatt kapott hideget-meleget Szabó Ádám felesége

SHOWBIZ

Íme a magyar Elvis Presley: „Nem vagyok imitátor, én énekes vagyok”

SHOWBIZ

Ez ám a megtiszteltetés: Bangó Margit közös dalra hívta Curtist

SHOWBIZ

Nagy bejelentést tett Ördög Nóra – aztán jött a hideg zuhany

SHOWBIZ

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja

SHOWBIZ

Elárulta a Next Top Model Hungary zsűritagja, kiből lesz sikeres modell