SHOWBIZ

Raktárkoncert: L.L. Junior a száz fellépéséből ötöt tudott megtartani

L.L. Junior is fellép a kormány által kezdeményezett Raktárkoncerteken. A rapper elmondta, hogy bár rengeteg fellépését mondták le a koronavírus miatt, minden nap énekel a csapatával.
  • Szerző: ripost

L.L Juniorral folytatódtak a Raktárkoncertek felvételei. A rapper és csapata fergeteges hangulatot teremtett a közönség nélküli buli során, ami hamarosan a mindiGO TV alkalmazáson keresztül lesz ingyen elérhető a nézők számára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost / Máté Krisztián

Az elmúlt hónapok Junior számára is nehezen teltek. Száz lekötött fellépéséből csupán ötöt tudott megtartani, amit ő és a háttéremberei anyagilag is megéreztek.

„Az egész világ kapott egy pillanatkapcsolót: minden megállt, amikor bejött a koronavírus. Mindenki azon kezdett el gondolkodni, hogy még többet kellett volna félretenni. Az emberek a szívükhöz kaptak, gazdaságilag mindenkit megterhelt ez a helyzet. Nekem száz koncertem lett volna, amiből összesen ötöt tudtam megtartani. Elég durva kiesés volt ez mindenkinek. Mi is ugyanolyan személyzetet tartunk fent, mint a többi zenész, vannak táncosaink, technikusaink, zenészeink, gitárosaink, billentyűseink. Fontos számomra, hogy őket is támogassam” – mondta el a -nak L.L. Junior.

Fotó: Ripost / Máté Krisztián

Mindezek tükrében a rapper érthető módon örömmel üdvözli a kormány kezdeményezését, és lelkesen vállalta a Raktárkoncerten való fellépést.

”Nagyon örülünk, hogy a Raktárkoncertek által lehetőséget kaptunk. Ez egy abszolút üdvözlendő kezdeményezés, amit boldogan és örömmel vállaltunk el. Jó érzés, hogy az állam és a kormány gondol arra, hogy a zenészeknek és háttérmunkásoknak rengeteg kiesést okozott az elmúlt néhány hónap„ – fogalmazott Junior.

A határon túli magyaroknak is üzent

Juniorék nem hagyták abba a zenélést: a rapper házi stúdiójában minden nap összegyűlnek egy kis bulira, ahol az egész csapat zenél és táncol. A rapper számára viszont az is nagyon fontos, hogy a környező országokban élő közönsége is érezze: nem hagyta el őket. ”A határon túli magyarok is láthatják, hogy igenis tevékenykednek a hazai zenészek, és ha elmúlik ez a rumli, akkor mehetünk újra a szomszédos országokba, a magyar ajkú vidékekre koncertezni„ - mondta el a rapper, akinek rengeteg fellépése volt a szomszédos országokban a vírus előtt.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?