SHOWBIZ

Lékai-Kiss Ramóna vallomása: Egymás támaszai voltunk éveken át

Lékai-Kiss Ramónával madarat lehetett volna fogatni, amikor megtudta, hogy egyik legjobb barátja is részt vesz az ősszel induló Dancing with the Stars második évadában.
  • Szerző: Buster

Lékai-Kiss Ramóna szerda este egyik legjobb barátját jelenthette be a Dancing with the Stars nagyszabású sajtóeseményén. A BRKLYN hajón megismerhettük azt a 12 hírességet, akik szeptembertől hetente küzdenek majd meg egymással és önmagukkal a táncparketten. Köztük van Kinizsi Ottó is, akit majd két évtizedes barátság fűz a TV2 műsorvezetőjéhez.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kinizsi Ottó (Fotó: Máté Krisztián / Ripost)

Máig tartó barátság

A Dancing with the Stars háziasszonya és a színész-rendező közel húsz éve ismerkedtek meg egymással, amikor Rami bekerült a Barátok közt-be. Kinizsi Ottó akkor már három éve alapszereplője volt a napi sorozatnak, így természetesen hamar támasza lett az újoncnak. Barátságuk a mai napig kitart.

Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna (Fotó: Máté Krisztián / Ripost)

„Ottó az a fajta jó barát, akivel nem kell sülve-főve együtt lenni ahhoz, hogy az ember tudja, számíthat rá. Ha az élet időnként más mederbe is terel minket, tudjuk, hogy nincs az az idő, aminek elteltével ne tudnánk ugyanonnan folytatni, ahol legutóbb abbahagytuk. Mi vagyunk rá a példa, hogy abszolút létezik fiú-lány barátság, mi több olyan is, ami egy életre szól” - kezdte lapunknak Ramóna, aki sokat köszönhet annak a fiatal négyes fogatnak, melynek ő volt az egyik tagja annak idején.

Ottó talán be is költözik a próbaterembe

„Én 17, Ottó 19 éves volt, amikor a először találkoztunk a Barátok közt forgatásán. Szabó Erikával és Bruchman Balázzsal mi négyen voltunk a kezdő fiatalok, és egymás támaszaiként működtünk együtt a számunkra ismeretlen terepen. Összefonódott az életünk és egy erős szövetség alakult ki köztünk” - mesélte a TV2 műsorvezetője, aki szerint Ottó lehet a Dancing with the Stars idei évadának egyik fekete lova.

Kinizsi Ottó és táncpartnere, Szőke Zsuzsanna (Fotó: Máté Krisztián / Ripost)

„Nagyon örülök, hogy Ottó igent mondott, igazán neki való a Dancing with the Stars, hiszen maximalista. Már most napi három órát próbál, és mire elérkezünk az adáskezdéshez, szinte biztos vagyok benne, hogy telefonon is csak nehezen érem majd el, mert 12 órákat tölt majd a táncteremben, ha be nem költözik” - nevette el magát Lékai-Kiss Ramóna, a szereplők bejelentését követő partin.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?